Športové aktuality
Podcast
2 min. čítania

Anton Siekel: Ak hovoríme o roku 2021, že bol ťažký, tak ten budúci nebude o nič ľahší

Tomáš „Tomaggio" Kadlec

Počúvajte na:  Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS 

Olympijské hry v Tokiu sa len nedávno skončili, no tie nasledujúce v Pekingu už sú predo dvermi. Šport nielen sa Slovensku stále trpí v tieni pandémie a má pred sebou mnohé náročné výzvy. Posledným hosťom Olympijského podcastu v roku 2021 bol prezident Slovenského olympijského a športového výboru Anton Siekel. 

Podmienky na šport sa u nás nezlepšujú. Ak hovoríme o roku 2021, že bol ťažký, tak ten budúci nebude o nič ľahší.  Je to veľmi komplikované. Ja ani teraz nechcem hľadať zodpovedných za tento stav. Musíme si sadnúť za spoločný stôl a hľadať riešenia tak, aby sa nám čo najskôr podarilo rozhýbať deti a dostať ich naspať do súťažného športu. Lebo nám budú o pár rokov chýbať nielen na vrcholných podujatiach, ale to ako krajina pocítime aj v iných aspektoch.

O čom všetkom sa spolu s moderátorom Tomaggiom rozprávali? 

  • Aký bol zo slovenského pohľadu rok 2021? 
  • Sme spokojní s medailovou bilanciou v Tokiu? 
  • Ako šport zvládol obmedzenia a celkovo pandémiu? 
  • Sú pripravení slovenskí športovci na Misiu Peking? 
  • Čo plánuje SOŠV v roku 2022? 

Všetky podcasty


Počúvajte na:  Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS 

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV