Športové aktuality
2 min. čítania

Prezident SOŠV priniesol z Montrealu aj odkaz pre Craiga Ramsayho

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth

Prezident Slovenského olympijského a športového výboru Anton Siekel sa počas pracovnej cesty stretol v Montreale aj s hokejistom Jurajom Slafkovským, generálnym manažérom klubu hokejovej NHL Montreal Canadiens Kentom Hughesom, trénerom Martinom St. Louisom a pozrel si aj zázemie najslávnejšieho klubu NHL.

Šatňa Montrealu
Pohľad na miesto v šatni, kde sedí Juraj Slafkovský.
Foto
ARCHÍV (as)

Sídlo Montrealu Canadiens navštívil Anton Siekel v sprievode prezidenta agentúry The Sports Corporation Gerryho Johannsona. Práve táto agentúra zastupuje Juraja Slafkovského, tohtoročnú draftovú jednotku. Stretnutie s osemnásťročným mladíkom sa konalo v príjemnej atmosfére. Debatovalo sa na rôzne témy, spomínalo sa na nedávnu minulosť a hovorilo sa aj o budúcnosti.

„Pozrel som si zázemie a infraštruktúru najslávnejšieho hokejového mužstva sveta. Servis pre hráčov i o fanúšikov je na skvelej úrovni. Potvrdilo sa mi, že Montreal patrí medzi najlepšie organizované kluby a jeho zázemie je jedinečné,“ prezradil Anton Siekel.

Na krátku debatu s prezidentom SOŠV prišiel aj generálny manažér Canadiens Kent Hughes, ktorý sa nadšene vyjadroval o Jurajovi Slafkovskom a chválil ho za prístup i spôsob, ako sa vyrovnáva s tlakom náročných montrealských fanúšikov i veľkými očakávaniami hokejovej verejnosti.

Kouč Martin St. Louis, bývalý skvelý útočník, zasa v debate požiadal hosťa, aby pozdravil jeho bývalého trénera Craiga Ramsayho, dnes kormidelníka slovenskej hokejovej reprezentácie.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV