SOŠV
Reportáž
2 min. čítania

Aprílový Olympijský magazín sa nakrúcal na zraze hokejovej reprezentácie

Bratislava 28. apríla (SOŠV) - Aprílové vydanie Olympijského magazínu je na svete. V aktuálnej časti seriálu "Za piatimi kruhmi" sme sa zamerali na špecifiká biatlonu. Diváci sa na vlastné oči môžu presvedčiť, aký veľký rozdiel v (ne)presnosti streľby spôsobí vysoká tepová frekvencia a zadýchanosť.

Niektorí športovci si aj v sezóne nachádzajú počas Veľkej noci kúsok voľného času na ľudové tradície. Dvojica mladých "vodákov" v krojoch preukázala svoju šikovnosť pri výrobe veľkonočných korbáčov.

O tom, že Slovenský olympijský a športový výbor chystá na jeseň konferenciu, aká na Slovensku nemá obdobu, sa hovorí už niekoľko týždňov. Predstavitelia SOŠV v špeciálnej reportáži približujú myšlienku SPORT (R)EVOLUTION a predstavujú niektorých rečníkov.

O pozitívnych účinkoch otužovania vie skoro každý. Mnohí však nevedia, ako s ním začať a tak sa vyhnúť priveľkému šoku pre svoj organizmus. Osvedčený odborník na zdravú výživu a životný štýl dnes navrhuje tipy, ako sa možno začať otužovať správne.

Moderátorom celej relácie je slovenský hokejový reprezentant Adam Liška, ktorého sme navštívili priamo počas prípravy národného tímu v Piešťanoch. Príjemné sledovanie!

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV