Športové aktuality
2 min. čítania

Bratislava sa zafarbí do olympijských farieb

Foto
TASR/ANDREJ GALICA

Bratislavu zafarbíme ako nikdy predtým. Ste pripravení na beh, aký ste ešte nezažili? Päť farieb olympijských kruhov, päť kilometrov a stovky fanúšikov pohybu. Stovky ľudí rôzneho veku zaprášených od farieb olympijských kruhov prepoja 10. júla dva bratislavské brehy Dunaja.

Zábavný päťkilometrový Farebný beh Slovenského olympijského tímu a jeho hlavného partnera Zlatý Bažant 0,0%, nie sú vytrvalostné preteky na výkon a umiestnenie. Hodiny ukazujúce výsledný čas budú tentoraz vypnuté. Oveľa dôležitejšie je predovšetkým dobre sa zabaviť a zároveň urobiť niečo pre svoje zdravie. Vo Farebnom behu Slovenského olympijského tímu vyhráva každý. Ide v ňom o jediné – zážitok z pohybu.

Na Farebný beh je stále možné prihlásiť sa online prostredníctvom predpredaj.sk.

NEBUDÚ TO KLASICKÉ PRETEKY

V priestoroch štartu a cieľa pri bratislavskej Eurovee to nebude vyzerať ako na klasických pretekoch. Súťažné napätie vymení atmosféra veľkej párty. „Záleží nám na tom, aby sa účastníci i celé rodiny dobre zabavili a prežili sobotné predpoludnie plné pohybu a olympijských farieb,“ hovoria organizátori zo Slovenského olympijského a športového výboru, ktorý podujatie pripravili v spolupráci s hlavným partnerom Zlatý Bažant 0,0%.

VIAC INFORMÁCIÍ

Päťkilometrová trať, na ktorú sa bežci vydajú 10. júla o 9.00 h, povedie po staromestskej a petržalskej strane Dunaja, čo ponúkne účastníkom ideálne scenérie na vytvorenie zaujímavých fotografií so zafarbenými tvárami a kúskami odevu v pozadí s bratislavským hradom.

PODPORA PRE SLOVENSKÝCH OLYMPIONIKOV

Po dobehnutí do cieľa budú na každého účastníka čakať poprední slovenskí športovci so svojimi podpisovými kartami. Farebný beh svojou účasťou podporia Anastasia Kuzminová, Dominika Cibulková či youtuber Expl0ited.

Bežci svojou účasťou vyjadria podporu aj slovenským olympionikom na blížiacich sa olympijských hrách v Tokiu.

Účastníci sa o svoje oblečenie nemusia báť, farby sa budú dať vyprať. Samozrejme, rovnako ako u každej nečistoty platí, čím skôr sa vyperie, tým lepšie.

Na Farebnom behu Slovenského olympijského tímu sa nebudú nudiť ani nebežci. Pre deti i starších je pripravených v priestoroch štartu a cieľa na Námestí Milana Rastislava Štefánika pri Eurovee v Bratislave viacero prekvapení.

Partneri projektu
Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV