Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

Čo povedala Vlhová prezidentke? Príbeh zimnej kráľovnej Petry

Stanislav Benčat

Počúvajte na:  Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Perfektná. Elektrizujúca. Triumfálna. Rozprávková. Ako zo sna. Víťazná lyžiarka. Heroická. Oslavná. Veľkolepá. A najmä naša! Taká je Petra Vlhová.

Moderátor Stanislav Benčat sa v podcaste venovanému Petre Vlhovej rozprával o jej životnej sezóne so športovým reportérom webu Sportnet Jurajom Berzedim.

„Rodičia lyžiarov musia byť troška blázni a nemôžu mať radi peniaze. Lyžovanie je extrémne náročné, bez pomoci rodiny by to nezvládla. Teraz je dôležité, ako pomôže štát a nová lyžiarska asociácia mladým lyžiarkam. Keby pokračuje staré vedenie, žiaden pokrok sa nestane. A je jedno, že Petra Vlhová vyhrala Svetový pohár. Doteraz totiž starý zväz hádzal lyžiarom len polená pod nohy. Toto je úspech súkromného Vlha tímu. Toto nie je úspech štátu, lyžiarskej asociácie, ale rodiny Vlhovcov. Bez toho, že Petra má blázna otca, by to nedokázala."

Petra Vlhová sa po návrate domov na Slovensko v utorok postavila na Bratislavskom hrade pred desiatky novinárov, ešte predtým absolvovala stretnutie s predsedom parlamentu Borisom Kollárom.

Za prítomnosti svojej rodiny sa následne podelila a dojmy. Nielen o nich, ale aj celej sezóne, ktorá sa skončila obrovským úspechom slovenskej lyžiarky, sme sa rozprávali v Olympijskom podcaste.

Nájdete v ňom aj tieto témy:

  • Ako vníma Vlhová svoj úspech?
  • Čakala, že jej zavolá prezidentka?
  • Ako pôsobila na tlačovke?
  • Aká je Petra Vlhová počas rozhovorov?
  • Čo boli zlomové okamihy jej sezóny?
  • Aké budú jej ďalšie ambície?
  • Nastane na Slovensku lyžiarsky boom?

Vypočujte si predchádzajúci podcast

Všetky podcasty  


Počúvajte na:  Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk


Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV