Športové aktuality
2 min. čítania

Jakub Grigar sa v roku osobných zmien oženil

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Foto
ARCHÍV JAKUBA GRIGARA

Rok 2022 sa do životnej kroniky strieborného olympijského medailistu z Tokia 2020 Jakuba Grigara zapíše veľkými písmenami. Vodný slalomár sa minulú sobotu v rodnom Liptovskom Mikuláši oženil a už čoskoro sa stane aj otcom.

Svadobný deň Jakuba Grigara
Jakub Grigar sa oženil s Andreou, s ktorou tvorí už dlhšie pár.
Foto
ARCHÍV JAKUBA GRIGARA

Jakub Grigar si zobral za manželku Andreu, ktorá ako on pochádza z Liptova. Pár sa zasnúbil v novembri minulého roka a už vtedy športovec avizoval, že do roka a do dňa by mohla byť aj svadba.

„Nechceli sme veľkú svadbu, ale napokon sme narátali dosť ľudí. Predovšetkým sme chceli, aby to bol príjemný deň a všetci naši blízki si užili svadobnú záhradnú párty. Posledné dni boli dosť stresujúce, chceli sme, aby nikomu nič nechýbalo a všetci sa bavili,“ hovoril Jakub Grigar týždeň pred svadbou počas majstrovstiev Európy vo vodnom slalome na domácej vode v Liptovskom Mikuláši.

Na sviatočný deň si zaobstaral nový oblek, zohnal aj tie správne topánky. „Chystali sme sa obaja na túto oslavu. Je to deň, keď sa aj chlapi môžu vyfintiť,“ zasmial sa strieborný olympijský medailista.

Novomanželia Grigarovci oslavovali v závere minulého roka štyri roky, čo sú partneri. V auguste očakávajú narodenie prvého potomka. Jakub Grigar zažil za posledný rok veľa zmien v osobnom živote. Po olympijských hrách v Tokiu je známejší, absolvoval aj veľa spoločenských stretnutí. Teraz sa zosobášil a čoskoro sa stane otcom.

„Mám dobrú dievku a keď sa z dievky stane žienka, mohol by to byť rovnako dobrý vzťah ako doteraz,“ poznamenal týždeň pred svadbou vždy dobre naladený a usmiaty kajakár.

Podujatia a športovci
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV