Športové aktuality
2 min. čítania

Ján Volko sa na sezónu pripravuje v Maspalomase

ck (top athletics), pp
Ján Valko využíva na tréning na Kanárskych ostrovoch aj pláže.
Foto
TOP ATHLETICS

Šprintér Ján Volko sa v týchto dňoch pripravuje v Maspalomase na Kanárskych ostrovoch na letnú sezónu, ktorej vrcholom budú majstrovstvá sveta v Budapešti a Európske hry, na ktorých sa bude bojovať v Chorzówe o tituly majstrov Európy reprezentačných družstiev. Vlani tretí najúspešnejší v ankete Športovec roka strávi na Kanárskych ostrovoch mesiac.

Ján Volko spolu so svojím realizačným tímom uprednostnil sústredenie v Maspalomase pred možnosťami tréningových kempov v Juhoafrickej republike, Portugalsku či v Turecku, ktoré navštívil v minulosti. Na Kanárskych ostrovoch sa spolu s ním pripravuje aj početná skupina atlétov z klubu Naša atletika. Na Slovensko by sa mali vrátiť počas prvého májového týždňa.

Ján Volko v Maspalomase
Foto
TOP ATHLETICS

„Príprava je zatiaľ v poriadku, bez komplikácií a podľa plánu,“ povedal Ján Volko.

Vrcholom tohtoročnej letnej sezóny budú pre najrýchlejšieho Slováka letné majstrovstvá sveta v Budapešti. V kvalifikačnom rebríčku pre účasť má zatiaľ výhodné rebríčkové postavenie a v maďarskej metropole by v prípade jeho udržania nemal chýbať.

V prvej časti letnej sezóny sa predstaví aj na Európskych hrách v Chorzowe a na ostravskej Zlatej tretre. Čakajú ho aj ďalšie štarty na medzinárodných mítingoch.

Podujatia a športovci
Šport
paris

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV