Šport a olympizmus
3 min. čítania

Koleso šťastia, PlayStation i beerpong! Partnerská zóna Olympijského festivalu ponúka veľa zábavy

Silvester Bobko

Bez podpory partnerov by sa Olympijský festival v komplexe X-BIONIC Sphere v Šamoríne nemohol uskutočniť. Zóna vyhradená pre partnerov podujatia sa skladá z niekoľkých stánkov, pričom v každom z nich nájdu návštevníci iný, pútavý druh zábavy. Navyše, z prvého Olympijského festivalu neodídu naprázdno.

Hneď po vstupe do partnerskej zóny sa návštevníkom naskytla možnosť ochutnať výrobky mäsiarskej spoločnosti Berto. Neodolateľná vôňa čerstvo pripravovaných výrobkov tradičnej slovenskej firmy priamo z rozpáleného grilu prilákala mnohých ľudí.

Šanca vytočiť si zaujímavé ceny

Všetko je vedené hravou a zábavnou formou. Získať odmenu nie je náročné, vo väčšine stánkov stačí splniť zopár jednoduchých úloh. Výnimkou nie je ani ten od spoločnosti BILLA. „Aby ste si mohli zatočiť kolesom šťastia, musíte zvládnuť hádanku, jazykolam alebo športovú úlohu. Následným točením kolesa máte šancu získať hneď niekoľko zaujímavých cien - od plyšáka cez pohár a jablkovú kapsičku až po keksík. Pre návštevníkov sú zadarmo pripravené proteínové čipsy a perlivá minerálna voda Ľubovnianka,“ uviedli mladíci obsluhujúci stánok supermarketu.

Chillout zóna s pesničkami aj rozprávkami

Možnosť rozptýliť sa prichádza i v časti patriacej Slovenskému plynárenskému priemyslu - SPP. „Máme tu mnoho akcií pre dospelých i deti. Riešením rôznych kvízov prichádza príležitosť získať zaujímavé ceny. Nechýba ani chillout zóna, kde je možné počúvať či už pesničky, alebo audio rozprávky. Vo vedľajšom stánku sa môžu deti i dospelí odfotiť pri skútri, fotku im následne na pamiatku vytlačíme. Ak ju nahrajú na Instagram ako post, fotografiu vytlačíme a dáme do rámika,“ informujú brigádnici.

Spoznať novinky prichádzajúce na trh, dozvedieť sa viac o pivovare v Hurbanove a zasúťažiť si v rámci tradičných i trendových hier. Aj o tom je stánok Zlatý Bažant. „K dispozícii je beerpong, pingpong, pexeso i dáma. Účastníci môžu získať viacero hodnotných cien, pričom tou hlavnou je ochutnávka všetkých príchutí piva.“

NHL a virtuálna realita vďaka TIPOS

Medzi najväčších podporovateľov športu na Slovensku patrí národná lotériová spoločnosť TIPOS. „Tento rok sme sa presunuli aj do sveta e-športu, čo je aktuálne najrýchlejšie sa rozvíjajúci sektor s takmer tromi miliónmi hráčov. Podporujeme hry ako NHL a CS:GO,“ v skratke vravia zamestnanci firmy. „Fanúšikovia tejto sféry môžu navštíviť našu stránku www.TIPOS.sk alebo portál našich partnerov, napríklad www.yzone.sk, kde sa dočítajú to najzaujímavejšie zo sveta elektronického športu. Ľudia si u nás v stánku v Šamoríne môžu zahrať napríklad NHL na konzole a rovnako tak sa ponoriť do sveta virtuálnej reality,“ dodávajú.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV