SOŠV
2 min. čítania

Konferencia SPORT (R)EVOLUTION s letnou 10% zľavou!

Unikátna športová konferencia SPORT (R)EVOLUTION sa blíži! Už 18. septembra sa v priestoroch bratislavského Refinery Gallery zíde špička v mnohých oblastiach športu. Organizátori si pre záujemcov navyše pripravili aj letné prekvapenie v podobe 10% zľavy na vstupenku! 

Konferencia SPORT (R)EVOLUTION je určená pre odbornú, ako aj laickú verejnosť, ktorú zaujíma šport a všetko, čo sa športu týka. Témy v oblasti športového marketingu, legislatívy, fungovania športu budú viesť tí najpovolanejší. Prvý ročník konferencie prinesie desať diskusných panelov, prednášky, workshopy na dvoch pódiách a chýbať nebude ani zaujímavý sprievodný program.

Vstupenka na konferenciu so zľavou 10%

Teraz máte jedinečnú šancu získať vstupenku na športovú konferenciu s 10% zľavou, ktorá však platí len do 15. júla 2019! Zľavu si uplatníte veľmi jednoducho. Do kolónky na zľavový kód vpíšete "sisuper". 

Viac informácií a vstupenky

Spíkri z rôznych oblastí športu 

Na konferencii sa dozviete, aký je vzťah športovca a médií a aj to, či sa vôbec dá na športe neprerobiť. Ako prežívajú konec svojej kariéry športovci? Ako sa na to pripraviť? S veľkými športovými podujatiami má svoje skúsenosti aj Slovensko. Ako nájsť cestu k divákom a ako k sponzorom? Odpoveď budeme hľadať aj na to, prečo je čoraz viac športových kanálov platených a ako na to reaguje divák. Diskutovať budeme aj o športovej legislatíve a pozrieme sa aj na šport z pohľadu spoločenskej zodpovednosti. V diskusii Šport a ženy privítame úspešné slovenské športovkyne s ich životnými príbehmi. A to ani zďaleka nie je všetko.

Program konferencie SPORT (R)EVOLUTION

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV