Športové aktuality
Video
3 min. čítania

Na megaihrisku „Športuj Slovensko" môžete vyhrať bicykle pre celú rodinu!

Partizánska lúka na bratislavskej Železnej studienke už 21. septembra ožije detským smiechom a radosťou. Športuj Slovensko, podujatie plné pohybu a športu, už čoskoro zavíta aj do nášho hlavného mesta. Opäť sa môžeme tešiť nielen na našich hviezdnych športovcov Richarda Vargu, Jána Volka Juraja Tarra, Danku Bartekovú, Róberta Vitteka Tomiho „Kida” Kovácsa a ďalších, ale aj na najväčšie megaihrisko na Slovensku! 

Keď hovoríme, že najväčšie, tak to tak skutočne je. Na jednom mieste si totiž môžu malí športovci vyskúšať až 9 rôznych športov a objaviť tak v sebe talent budúcich olympionikov. Vstup na podujatie a na megaihrisko je úplne zadarmo pre celú rodinu, no rodičia môžu svojich malých športovcov zaregistrovať aj do súťažných disciplín a hrať tak o bicykle pre celú rodinu.

Viac o súťažných disciplínach

Megaihrisko s deviatimi športoviskami! 

Futbal 

Byť raz ako Cristiano Ronaldo, Marek Hamšík alebo Róbert Vittek? To je sen nejedného chlapca. Na megaihrisku Športuj Slovensko sa deti môžu dosýta vyšantiť a ukázať svoj talent vo futbale. Povzbudzovať ich pritom bude možno i samotný Róbert Vittek, ktorý patrí k najlepším slovenským futbalistom.

sportuj
Foto
SOŠV - Andrej Galica

Florbal

Hrali ste už niekedy florbal? Nie? Tak je najvyšší čas! Na megaihrisku Športuj Slovensko nájdete florbalové ihrisko, na ktorom si vaše deti môžu otestovať kondíciu a presnú mušku v streľbe na bránku. A ktovie, možno sa tomu vášmu florbal zapáči až tak, že sa z neho neskôr stane florbalový alebo hokejový reprezentant.

florbal
Foto
SOŠV

Basketbal 

S loptovými hrami nekončíme. Objavíte vo svojich deťoch skrytý basketbalový talent? A aj keby nie, veríme, že sa pri basketbale na našom megaihrisku skvelo zabaví celá vaša rodina.

basketbal
Foto
SOŠV

Volejbal 

Kým sa vy budete rozprávať s priateľmi, ktorých na Športuj Slovensko môžete tiež zavolať, malí športovci si môžu zahrať volejbal. Základy každého športu, teda i volejbalu im vysvetlia šikovní animátori, ktorí po celý čas dohliadnu na bezpečnosť detí.

Biatlon 

Nádejní olympionici si budú môcť vyskúšať, aké náročné je sklopiť všetky terčíky. O bezpečnosť svojich detí sa báť nemusíte, dohliadajú na nich skúsení animátori, ktorí ich zasvätia do tajov biatlonu.

biatlon
Foto
SOŠV

Atletika 

Na megaihrisku Športuj Slovensko si deti budú môcť vyskúšať niekoľko atletických disciplín. Od hodu loptičkou cez skok do diaľky až po beh cez prekážky. Malí športovci sa nielen zabavia, ale otestujú tiež svoju rýchlosť a veríme, že sa nebudú brániť ani novým kamarátstvam so svojimi rovesníkmi.

Športuj Slovensko
Foto
SOŠV

Box 

Boxerský ring Tomiho „Kida” bol počas uplynulých podujatí plný nielen detí, ale aj rodičov – predovšetkým oteckov. Niet sa čomu čudovať, lektorom bola naša boxerská legenda Tomi „Kid” Kovács, ktorý vám techniku boxu určite predvedie v septembri na Železnej studienke.

box

Golf 

Golf nie je len pre smotánku a už zďaleka len pre dospelých. Tento šport môže byť zábavou pre celú rodinu, na Slovensku nájdeme niekoľko desiatok golfových ihrísk. Skúsení hráči ukážu malým golfistom, ako sa patuje i odpaľuje a veríme, že zažijú radosť i z loptičky spadnutej do jamky.

GOlf
Foto
SOŠV

Gymnastika 

Kotúľ vpred, kotúľ vzad či skákanie cez švihadlo. Na megaihrisku si vaše deti môžu pod dohľadom animátorov vyskúšať i základy gymnastiky.

Kto si vyskúša všetkých 9 športov? Tešíme sa na vás a celú vašu rodinu už 21. septembra na Železnej studienke – Partizánskej lúke v Bratislave. 

Viac o podujatí 

sportuj
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV