Športové aktuality
1 min. čítania

Najvyšší predstavitelia SOV sa v Tokiu stretli s veľvyslancom SR v Japonsku

Na spoločnej fotografii zľava generálny sekretár SOV Jozef Liba, veľvyslanec SR v Japonsku Marián Tomášik, prezident SOV Anton Siekel a zástupca šéfa misie SR v Japonsku Erik Lenhart.
Foto
SOV

TOKIO 27. november (SOV) – Najvyšší predstavitelia Slovenského olympijského výboru (SOV) – prezident Anton Siekel a generálny sekretár Jozef Liba - sú momentálne v Tokiu, kde sa v stredu a vo štvrtok zúčastnia na valnom zhromaždení Asociácie národných olympijských výborov (ANOV) a zoznámia sa s prípravami olympijských hier 2020 v japonskej metropole, navštívia aj niektoré športoviská.

Deň pred začiatkom valného zhromaždenia ANOV sa Anton Siekel a Jozef Liba stretli s veľvyslancom Slovenskej republiky v Japonsku Mariánom Tomášikom, ktorého sprevádzal zástupca šéfa slovenskej misie v Tokiu Erik Lenhart. V debate sa zamerali predovšetkým na prípravy OH 2020 v Tokiu a na možnosti spolupráce medzi SOV a našim zastupiteľským úradom v Japonsku, predovšetkým pokiaľ ide o zabezpečenie oficiálnych návštev slovenských ústavných činiteľov a o projekt Slovenského domu v Tokiu. Samozrejme, zástupcov našej misie v Krajine vychádzajúceho slnka zaujímali aj ambície slovenských olympionikov.

Podujatia a športovci
paris

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV