Športové aktuality
Podcast
2 min. čítania

Naleteli ste im aj vy? Toto sú najväčšie mýty vo výžive!

Stanislav Benčat, Milan Sedliak

Počúvajte zadarmo na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

„Žijeme dobu trendovú a už teraz som veľmi zvedavá, aké trendy v jedle tu budeme mať o päť rokov. Určite budú nejaké. Alebo sa budú opakovať tie staré, len prezlečú kabát. Ale určite niečo príde.“

Téma, ktorú sme rozoberali v najnovšom vydaní podcastu „Čo chutí zdraviu" poteší nielen odborníkov, ale aj konšpirátorov. Rozprávali sme sa totiž o mýtoch vo výžive. Moderátor Stano Benčat a jeho odborný parťák Milan 'Docent' Sedliak si ako hostku pozvali nezávislú nutričnú terapeutku, ambasádorku výživy v rukách vedy Moniku Kolář. 

Tá sa venuje skúmaniu jedla, silných aj slabých stránok našich denno-denných, ale aj zriedkavých potravín. Čo všetko prezradila Monika Kolář v podcaste a na čo všetko sa jej páni pýtali?

  • Ako často vznikajú fámy na tému jedlo?
  • Zvyknú sa opakovane vracať?
  • Kto každý môže byť na Slovensku výživový poradca?
  • Dá sa tento odbor študovať?
  • Ako spoznáme dobrého výživového poradcu?
  • Aké vplyvy má na náš organizmus medvedí cesnak či cibuľa?
  • Sú afrodiziaká v potrave mýtus?

Vypočujte si aj predchádzajúce podcasty:  

Všetky podcasty

Počúvajte zadarmo na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

Ako počúvať podcasty?

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý druhý týždeň môžete počúvať podcast Čo chutí zdraviu. 

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify).

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV