Šport a olympizmus
2 min. čítania

V projekte NewMiracle hľadali účastníčky inšpirácie a zdroje pre rozvoj plánov a aktivít

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Účastníčky ďalšieho školenia NewMiracle v Čunove.
Foto
SOŠV

Slovenské účastníčky medzinárodného projektu NewMiracle hľadali počas ďalšieho národného školenia v bratislavskom Čunove inšpirácie a zdroje pre rozvoj plánov a aktivít v organizáciách. Spoločne zdieľali s lektorkami skúsenosti a nechávali sa inšpirovať.

New Miracle

V prvý deň dvojdňového stretnutia sa zamerali na to, ako si zadefinovať, čo potrebujú, chcú a hľadajú, aby jednoduchšie našli vhodný nástroj, zdroj či financovanie. Počas pondelok účastníčkam predstavili skúsenosti a tipy zo svojej praxe Zuzana Suchová a Eva Gažová.

Obsah stretnutia v spolupráci so Slovenským olympijským a športovým múzeom pripravilo občianske združenie Priestor na rozvoj.

Projekt NewMiracle vznikol z iniciatívy Litovského olympijského výboru, ku ktorému sa pripojili národné olympijské výbory zo Slovenska, Talianska, Lotyšska a Estónska. Celkovo sa do programu, ktorý je spolufinancovaný z prostriedkov Európskej únie v rámci Erasmus+, zapojilo 100 účastníčok.

V rámci projektu sa už uskutočnili viaceré národné stretnutia a dve medzinárodné v Bratislave a v Rige.

Slovenský olympijský a športový výbor sa zapojením do projektu snaží nielen podporovať angažovanosť žien v športe, ale aj inkluzívnosť v športe. NewMiracle nie je iba o školeniach. Účastníčky dostali možnosť počas jeho trvania konzultovať rôzne témy so skúsenými mentormi.

Erasmus+
Tagy
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV