Športové aktuality
2 min. čítania

Nie je čas váhať: Tri dôvody, po ktorých sa musíš prihlásiť do Ukáž sa!

Profile picture for user Krsko
Stanislav
Krško
Finalista Ukáž sa 2021 Damián Rebro.
Foto
Archív DR

Máš od 10 do 18 rokov a chceš si splniť svoj športový sen? Povedz nám o ňom v projekte Ukáž sa! Prečítaj si tri dôvody, po ktorých sa budeš chcieť prihlásiť ešte dnes.

Dôvod číslo 1. - Súťažíš o skvelý finančný grant

Prečo sa prihlásiť do Ukáž sa? Nadácia SOŠV tento rok rozdelí až 50 000 eur. Ak vyhráš, môžeš si prilepšiť až o 4 000 eur. A to je suma, ktorá určite pomôže v rozbehu športovej kariéry.

Prihlasovanie do grantového programu Ukáž sa! ti zaberie len pár minút. Prihlásiť sa môžu jednotlivci od 10 do 18 rokov, ale aj mládežnícke športové tímy a kolektívy. Pozor, čas beží! Prihlasovanie trvá len do 15. mája 2022.

CHCEM SA PRIHLÁSIŤ

O čom je projekt Ukáž sa?

Nadácia Slovenského olympijského a športového výboru odštartovala už 7. ročník grantového programu Ukáž sa! Je to program, ktorého cieľom je podporiť mladých talentovaných športovcov s prihliadnutím na ich športové výsledky a elimináciu sociálnych rozdielov. Doteraz bolo prerozdelených už viac ako 300 000 eur, ktoré pomohli k splneniu mnohých športových snov.

Dôvod číslo 2. - Darček od Slafkovského

Pre najrýchlejších máme darček. A nie hocijaký. Ak sa dostaneš medzi prvých 100 zaregistrovaných, zaradíme ťa do žrebovania o podpísaný predmet od ambasádora projektu Juraja Slafkovského. „Vyrozprávaj nám svoj športový príbeh a neboj sa veriť svojim snom, ktoré ťa posúvajú vpred. Držím Ti palce,“ odkazuje hviezda olympijského hokejového turnaja v Pekingu.

Dôvod číslo 3. - Natočíme ti propagačné video

Ak sa prebojuješ medzi 13 superfinalistov (10 jednotlivcov a 3 kolektívy), natočíme ti super propagačné video. Predstavíš v ňom seba, svoj šport a dôvod, prečo by si práve ty mal/-a dostať ten najvyšší finančný grant. Takéto video bude nielen skvelá pamiatka na Ukáž sa, ale aj skvelá možnosť, ako môžeš odprezentovať seba a svoj šport.

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV