Športové aktuality
2 min. čítania

Olympijský klub Bratislava zorganizoval: Slávnostné vyhlásenie najúspešnejších škôl bratislavského kraja

Profile picture for user afinode
Juraj
Falát

V historickej budove konzervatória v koncertnej sále Eugena Suchoňa si prevzali ocenenia riaditelia škôl najlepších organizátorov Olympijského dňa 2018. Významným prínosom vyhlásenia bola prítomnosť predsedu BSK Mgr.Juraja Drobu, ktorý ocenil zapojenie škôl do tohto celosvetového podujatia. BSK zastupovali aj ďalší predstavitelia, Dr.Jánošík Juraj, predseda komisie školstva, mládeže a športu BSK a riaditeľ odboru Mgr. Igor Urbančík. SOV zastupoval Dr. Vladimír Miller a olympionici na čele s Mariannou Némethovou Krajčírovou a Ľuborom Starkom. Slávnosť moderovala Mária Mračnová, ktorá vyzdvihla, že v bratislavskom kraji sa zapojilo do podujatia 62 škôl a vyjadrila presvedčenie, že vízia SOV, zapojiť všetky školy na Slovensku v roku 2020 bude realitou. Obrovským prekvapením a vítaným spestrením boli kultúrne vstupy študentov konzervatória, ktoré prítomní, aj ich spolužiaci odmenili dlhotrvajúcim potleskom. Ocenenia prevzali zástupcovia Gymnázia na Vazovovej z rúk J.Drobu, pani riaditeľka Dr. Bohdana Cibuľová zo ZŠ kpt.J.Nálepku Stupava-cenu odovzdával Dr. Miller a riaditeľka MŠ Strečnianska v Petržalke Mgr.Jana Martinovičová, ktorú ocenial Marianna Némethová-Krajčírová a Dr.Juraj Jánošík. Najúspešnejším organizátorom Ol.dňa bol vyhlásený Dr. Robert Schnurmacher, ktorého Olympijské festivaly mládeže Petržalky majú dlhoročnú tradíciu, ocenili ho Mgr. Igor Urbančík a Mária Mračnová.

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner