Šport a olympizmus
1 min. čítania

Olympijský klub Prešov podporil hry dôchodcov

Viera Bebčáková

V júli sa s podporou Olympijského klubu Prešov uskutočnil desiaty ročník okresných športových hier Jednoty dôchodcov Slovenska v Prešove. V rôznych disciplínach súťažilo trinásť šesťčlenných družstiev z Prešovského okresu. Športuchtivých seniorov a seniorky pozdravila primátorka mesta Prešov Ing. Andrea Turčanová. Hry sa uskutočnili v radostnej atmosfére. Ako zvýraznila aj Andrea Turčanová, bolo to po uvoľnení opatrení v rámci mimoriadnej situácie prvé väčšie stretnutie, ktoré bolo pre našich penzistov veľkou vzpruhou a nabratím optimizmu do ďalších náročných dní.

Olympijský klub Prešov na vydarenom podujatí zastupoval športový nezmar Jozef Chalupa, ktorý čoskoro oslávi osemdesiate ôsme narodeniny a Ján Jacoš. Členom klubu je od jeho vzniku v roku 1993, mnoho rokov patrí medzi organizátorov športových podujatí pre seniorov a pred pár dňami sa podieľal aj na vydarenom priebehu turnaja v plážovom futbale.

Vedenie OK Prešov venuje značnú podporu športovaniu seniorov. Veľmi obľúbené je cvičenie senioriek, kurzy Nordic Walkingu, olympijský päťboj seniorov, bežecké a turistické podujatia.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV