Športové aktuality
2 min. čítania

Olympijsky klub Prievidza zorganizoval: Bez názvu

Profile picture for user afinode
Juraj
Falát

Milí športoví priatelia !

V dňoch 30.6. - 6.7. 2018 naša Olympia pri OK Prievidza vzorne reprezentovala naše mesto a Slovensko v Prahe na XVI. Všesokolskom zlete k 100.výročí vzniku Československa .Na tomto úžasnom športovom podujatí sa zúčastnilo 15 000 športovcov z osemnástich štátov z celého sveta.
Celý športový program začal emotívnym sprievodom Prahov,kde na chodníkoch stáli tisíce ľudí a veľa z nich sa neubránilo slzám.
Naša Olympia sa úspešne prezentovala s dvomi pódiovými skladbami autorky Jitky Hejtmánkovej na Staromestskom námestí a bola ocenená búrlivým potleskom prítomných divákov z celého sveta.
Vo večernom vystúpení vo štvrtok 5.7. na futbalovom štadióne na Edene cvičenky Olympie cvičili v spoločnej skladbe " Spolu ",v ktorej je spoluautorkou aj naša cvičiteľka Jitka Hejtmánková.V tejto hromadnej skladbe cvičilo spolu 864 cvičencov a cvičeniek z Čiech,Moravy a Slovenska naša skladba bola opäť ocenená búrlivým potleskom divákov z celého sveta.Bol to fantastický pocit stáť na ploche štadióna a užívať si dlhotrvajúci potlesk divákov,neubránila som sa slzám radosti a šťastia z týchto neopakovateľných okamihov !!!!
V druhom hlavnom vystúpení v piatok 6.7. sme otvárali celý program a opäť naša skladba bola ocenená neutíchajúcim potleskom divákov z celého sveta.Hneď po vystúpení sme sa zaradili medzi divákov a užívali sme si plnými dúškami ďalšie vystúpenia.
Počas celého týždňa sme mali veľa nácvikov,generálok dvoch hlavných programov,ale aj tak sme si užili krásy stovežatej Prahy.
Bol to najkrajší všesokolský zlet ,ktorý som zažila / bola som už na šiestich / a klobúk dole pred sokolmi z Prahy za to,čo dokázali !!!!!! /Len škoda ,že priamy prenos dávala len česká televízia a Slovenská opäť nie !!!!!!

Akcia sa uskutočnila za finančnej podpory z rozpočtu mesta v sume 200,00 Euro na cestovné náklady .

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV