Športové aktuality
2 min. čítania

Olympijský klub Trnava usporiadal na gymnáziu vo Vrbovom besedu so strieborným štvorkajakom

Ján Godál, OK Trnava
Momentka z besedy vo Vrbovom.
Foto
OK Trnava

Vrbové - Trnavský olympijský klub usporiadal besedu so striebornými olympionikmi z Ria 2016, štvorkajakom v zložení Erik Vlček, Juraj Tarr, Tibor Linka a Denis Myšák. Stretnutie so žiakmi sa uskutočnilo v pondelok 10. októbra 2016 na Gymnáziu Jána Baltazára Magina vo Vrbovom. Strieborní olympionici z Ria sa postarali o vynikajúcu atmosféru a zodpovedali študentom na množstvo otázok. Výborná bola tiež organizácia podujatia zo strany pedagogického tímu a zamestnancov školy pod vedením jej riaditeľa Františka Glosa.

Počas druhého októbrového týždňa boli strieborní medailisti zo štvorkajaku na rehabilitácii v Piešťanoch. V priebehu mesiaca novembra prišiel na besedu do Piešťan na Gymnázium Pierra de Coubertin a na ZŠ a MŠ v Moravanoch nad Váhom olympijský víťaz v chôdzi Matej Tóth, ktorý následne zavítal tiež na Športové gymnázium v Trnave.
Týmito podujatiami pokračuje OK Trnava v olympijských aktivitách, besedách pre študentov a mládež, aby sa dôsledne presadzovali vzory úspešných športovcov – olympijských víťazov a medailistov z olympijských hier. Do budúcnosti majú takéto aktivity veľký význam pre mašu mládež v oblasti zdravia a prináša to tiež rozvoj masového športu – športu pre všetkých.

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV