Šport a olympizmus
2 min. čítania

Oslávte Olympijský deň cvičením s Dankou Bartekovou!

Už zajtra 23. júna bude celý svet oslavovať Olympijský deň a výnimkou nebudeme ani my. Prečo práve 23. jún? V tento deň v roku 1894 na univerzite Sorbonna v Paríži prijali rozhodnutie o založení novovekých olympijských hier a ustanovenie Medzinárodného olympijského výboru. Neuveriteľné, ale Olympijský deň oslavujeme už viac ako 70 rokov! 

Tohtoročný Olympijský deň sa mal niesť v znamení olympijských hier v Tokiu a množstva zaujímavých športových podujatí, ktoré sme pre malých i veľkých pripravovali po celom Slovensku. Hoci nám tieto plány zmenil šíriaci sa koronavírus, na oslavy sme ani zďaleka nezabudli. Okrem toho, že sa celý jún môžete zapojiť do Olympijského vedomostného kvízu či zdolať Výzvy šampiónov a hrať o zaujímavé vecné ceny, si už zajtra môžete zacvičiť s našimi olympioničkami!

Áno, oslavy tohtoročného Olympijského dňa budú výnimočné. Olympionici po celom svete vás privítajú u seba doma a zacvičia si s vami v rôznych časových pásmach. Pridať sa môžete aj vy! Workout Olympijského dňa si už zajtra o 11:00 hod. zacvičime spoločne so strelkyňou Dankou Bartekovou a bývalou hokejovoou brankárkou Zuzanou Tomčíkovou. Sledovať ho môžete naživo na Instagrame Danky Bartekovej.  

Čo nás čaká? 

Pridali sme s k celosvetovej kampani Medzinárodného olympijského výboru #stayactive, ktorej súčasťou je 25-minútový workout v priamom prenose na Instagrame našej olympioničky. Nezabudnite sa pri cvičení odfotiť a pridať fotku na svoj Instagram alebo Facebook s hashtagom #olympicday a označiť @slovenskyolympijskytim.

Infografika

Instagram Danky Bartekovej 

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV