Športové aktuality
Podcast
2 min. čítania

Otužuje sa v potoku, NHL hrá za Washington, v minulosti pracoval na stavbách. Aj taký je Ján Volko

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

„Nie som úplný kutil, ale roboty sa nebojím. Bez problémov chytím lopatu. Najmä keď som bol mladší a nemal ešte také finančné možnosti, chodil som pomáhať známym so stavbou domov, aby som si zarobil. Nemám problém s fyzickou prácou.“

Koronakríza zasiahla každého športovca na Slovensku. Platí to aj o najrýchlejšom našincovi, šprintérovi Jánovi Volkovi. Ten sa nachádza už vyše mesiac v Osrblí, kde intenzívne trénuje.

Vo voľnom čase si rád zahrá PlayStation, prečíta knihu, pozrie film či porobí niečo okolo chalupy. Ako priznal Volko v livestreamovom rozhovore so Stanislavom Benčatom, fyzická práca mu nie je cudzia.

Čo ďalšie nájdete v podcaste?

Ako prijal Volko správu o presunutí olympijských hier na rok 2021?

Čo vraví na zmrazenie atletických rebríčkov?

Nebojí sa pandémie koronavírusu?

Mal niekedy domáce zvieratá?

Obmedzuje sa pri stravovaní? Má rád sladké?

Zvykne počúvať pri tréningu hudbu?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si najnovší „TalkSport" 

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si predošlý štvrtkový podcast

Všetky podcasty


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Podujatia a športovci
Šport
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV