SOŠV
8 min. čítania

Parádna jazda s Bridgestone

Štatút reklamnej a propagačnej súťaže z 1.3.2022

NÁZOV PROPAGAČNEJ SÚŤAŽE: Parádna jazda s Bridgestone

1. Základné ustanovenia

1.1 Vyhlasovateľom a organizátorom súťaže s názvom „Parádna jazda s Bridgestone“ (ďalej len „súťaž“) je spoločnosť Slovenská olympijská marketingová, a.s. so sídlom Kukučínova 26, 831 02 Bratislava, IČO: 30811082 (ďalej len ako „organizátor)

1.2. Tento štatút upravuje podmienky a pravidlá účasti na súťaži, získania výhier a odovzdania výhier

2. Účel súťaže

Účelom súťaže je zvyšovanie povedomia o značke Slovenského olympijského a športového výboru.

3. Trvanie súťaže

Súťaž bude organizátorom realizovaná na celom území Slovenskej republiky a uskutoční sa v čase od 1.3.2022 do 6.3.2022. Registrácia do výzvy je možná do 23.januára 23:59.

4. Podmienky účasti a pravidlá súťaže

4.1 Súťažiaci pod súťažný status vloží do komentára odpoveď na otázku: na ktorú jazdu plnú bojovnosti v Pekingu nikdy nezabudnete?

5. Žrebovanie

5.1 Výhry budú vyžrebované do 10. marca 2022.

5.2 Organizátor súťaže zabezpečí žrebovanie výhercov automatizovaným elektronickým systémom. Po vyžrebovaní výhercov organizátor oznámi výhercu v komentári súťažného statusu. Výherca je povinný poslať svoje kontaktné údaje do súkromnej správy. Kontaktné údaje budú využité len pre doručenie výhry.

6. Výhra

Sada  letných pneumatík Bridgestone Turanta T005.

Výhra z reklamnej súťaže je ako ostatný príjem predmetom dane z príjmov v zmysle § 8 ods. 1 písm. i) zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Výhra do hodnoty neprevyšujúcej 350 EUR je v súlade s § 9 ods. 2 písm. m) bod. 2 zákona o dani z príjmov oslobodená od dane. Pri výhrach, ktoré presahujú sumu 350 eur (tristopäťdesiat eur), sa do základu dane daňovníka zahrnú len príjmy presahujúce určenú sumu.

7. Odovzdanie výhry

7.1 Výherca hlavnej výhry bude kontaktovaný organizátorom za účelom odovzdania a prevzatia výhry.

7.2 V prípade, ak výherca nepotvrdí svoj záujem o prevzatie výhry alebo sa nepodarí skontaktovať s výhercom najneskôr do 20.3.2022, faktický nárok súťažiaceho na výhru zaniká, i keď sa o výhre nedozvedel. Spôsob odovzdania výhry bude dohodnutý medzi organizátorom a výhercom.

7.3 Výherca je povinný na požiadanie preukázať organizátorovi svoju totožnosť, a to na účely realizácie práv a/alebo plnenia povinností podľa tohto štatútu súťaže. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo rozhodnúť s konečnou platnosťou o splnení podmienok podľa tohto štatútu súťaže a výhre pre výhercu.

7.4 V prípade, ak sa nepodarí výhru odovzdať výhercovi alebo sa výherca o výhru neprihlási organizátorovi ani do 30 dní odo dňa márneho pokusu kontaktovať alebo odovzdať výhru, výherca stráca právo na získanie výhry.

7.5 Žiadnu z výhier nie je možné vymeniť za finančnú hotovosť alebo inú výhru, alebo za iné tovary alebo služby organizátora alebo akejkoľvek tretej osoby.

8. Osobné údaje a informácie podľa

NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Organizátor súťaže informuje účastníka súťaže ako dotknutú osobu v súlade so zásadami ochrany osobných údajov nasledovne: Prevádzkovateľ osobných údajov: Slovenská olympijská marketingová, a.s. so sídlom Kukučínova 26, 831 02 Bratislava, IČO: 30811082

Účel spracúvania: účasť v súťaži; poskytnutie osobných údajov dotknutou osobou je požiadavkou, ktorá je nevyhnutná pre účely identifikovania výhercu a odovzdania výhry. 3 Právny základ spracúvania účastníkov: predzmluvný vzťah dotknutej osoby podľa čl. 6 ods. 1 písm. b) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, § 13 ods. 1 písm. b) zákona č. 18/2018 Z. z. Právny základ výhercov: čl. 6 ods. 1 písm. b) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, § 13 ods. 1 písm. b) zákona č. 18/2018 Z. z. spracúvanie je nevyhnutné na uzavretie zmluvy.

Kategórie osobných údajov účastníkov: meno, priezvisko, adresa trvalého pobytu alebo adresa kontaktnej adresy na doručovanie, email, telefónne číslo.

Doba uchovania osobných údajov: 1 rok od uplynutia súťaže, pričom súťaž uplynie až po odovzdaní všetkých výhier; údaje výhercov uchováva prevádzkovateľ pre účely daňové, účtovné a archivačné v zmysle platných právnych predpisov

Presun do tretích krajín: údaje nie sú predmetom presunu do iných krajín.

Účastník má právo požadovať od prevádzkovateľa informácie týkajúce sa jeho osobných údajov. Údaje sa poskytujú bezplatne elektronicky pokiaľ účastník nepožiada o iný spôsob; prevádzkovateľ môže účtovať za ďalšie kópie primeraný poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom. Účastník má právo na opravu nesprávnych osobných údajov, ktoré sa ho týkajú, právo na obmedzenie spracúvania údajov, ako aj právo dosiahnuť u prevádzkovateľa bez zbytočného odkladu vymazanie osobných údajov. Účastník má právo kedykoľvek získať osobné údaje, ktoré sa ho týkajú, a ktoré poskytol prevádzkovateľovi v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte, a ma právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi. Účastník má právo na prenos osobných údajov priamo od jedného prevádzkovateľa druhému prevádzkovateľovi, pokiaľ je to technicky možné, pričom toto právo nesmie mať nepriaznivé dôsledky na práva a slobody iných. Účastník má právo, ak sa osobné údaje spracovávajú na účely priameho marketingu, kedykoľvek namietať proti spracovávaniu osobných údajov, ktoré sa jej týka, na účely takéhoto marketingu. Účastník môže podať podľa § 100 zákona č. 18/2018 Z. z. návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov, ak má za to, že došlo spracúvaním údajov k porušeniu práv účastníka na: Úrad na ochranu osobných údajov Hraničná 12 820 07 Bratislava 27 tel.: +421 /2/ 3231 32220 e-mail: [email protected]

9. Osobitné ustanovenia

9.1 Organizátor nenesie žiadnu zodpovednosť za nesprávne a neúplné údaje poskytnuté súťažiacim. V prípade, ak tieto údaje budú súťažiacim poskytnuté nesprávne a prípadné oznámenie o výsledku súťaže bude na poskytnuté kontaktné údaje súťažiaceho z akéhokoľvek dôvodu nedoručiteľné/súťažiaci sa nebude dať skontaktovať, účasť súťažiaceho v súťaži zaniká a stráca faktický nárok na výhru.

9.2 Organizátor nie je zodpovedný za funkčnosť internetového spojenia, Facebook-u, ani inej služby, ktorú neprevádzkuje sám alebo prostredníctvom spolupracujúcich tretích osôb. 9.3 Každý súťažiaci prihlásením sa do súťaže, zároveň udeľuje organizátorovi súťaže bezodplatný súhlas (privolenie) podľa § 12 ods. 1 Občianskeho zákonníka na vytvorenie záznamu osobnej povahy fotografie – z odovzdávania výhry, pričom túto fotografiu je 4 organizátor alebo spoluorganizátor oprávnený použiť na propagáciu svojej činnosti verejne najmä na svojich sociálnych sieťach a webových stránkach.

9.4 Na výhru v súťaži nevzniká právny nárok. V zmysle § 845 Obč. zákonníka v platnom znení nemožno výhru vymáhať, a to ani prostredníctvom súdu. Výherca nemôže svoj nárok na výhru previesť na tretiu osobu.

9.5 Organizátor nehradí účastníkom súťaže žiadne náklady, ktoré im týmto vzniknú v súvislosti s ich účasťou v súťaži, resp. s výhrou.

9.6 Organizátor súťaže nezodpovedá za žiadne škody vzniknuté v súvislosti s nesprávnymi údajmi poskytnutými účastníkom, alebo v súvislosti s neuplatnením, nevyzdvihnutím, neprijatím, zrieknutím sa resp. nevyužitím výhry.

9.7 Organizátor súťaže si vyhradzuje právo rozhodovať o všetkých otázkach týkajúcich sa tejto súťaže podľa vlastného uváženia a vyhradzuje si tiež právo kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zmeniť alebo zrušiť súťaž alebo tento štatút súťaže a jej pravidlá.

9.8 Súťaž nie je nijakým spôsobom sponzorovaná, podporovaná, riadená alebo inak prepojená so spoločnosťou Facebook, Inc. Súťažiaci vedome poskytuje svoje údaje organizátorovi, a nie spoločnosti Facebook, Inc. Informácie, ktoré súťažiaci poskytnú, budú použité výhradne na obchodné a marketingové účely organizátora a za účelom poskytnutia výhry.

9.9 Účastníci súťaže sa môžu oboznámiť s pravidlami súťaže a týmto štatútom v čase jej trvania na facebookovej stránke organizátora.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV