Športové aktuality
2 min. čítania

Paulína Fialková sa vydala za trojnásobného olympionika Miloša Bátovského

Paulína Fialková a Miloš Bátovský si svoj svadobný deň užili.
Foto
FB (pf)

Dvaja trojnásobní olympionici Paulína Fialková a Miloš Bátovský si v sobotu 21. mája povedali svoje áno. Najlepšia slovenská biatlonistka súčasnosti sa v rodinnom kruhu vydala za bývalého úspešného chodca.

Paulína Fialková vo viacerých rozhovoroch naznačila, že po olympijskej sezóny 2021/2022 sa bude vydávať. Kráľovná biatlonovej stopy 2021/22 oslávila vydaj v Chateau Belá neďaleko Štúrova. Na fotografiách zo svadobného dňa, ktoré zverejnila na svojich sociálnych sieťach, rozdávala úsmevy na všetky strany.

Paulína Fialková, Ivona Fialková
Na svadbe Paulíny Fialkovej nechýbala ani jej sestra Ivona.
Foto
FACEBOOK PF

Dvadsaťdeväťročná Paulína Fialková štartovala na zimných olympijských hrách v Soči 2014, Pjongčangu 2018 i v Pekingu 2022. Jej najlepším individuálnym výsledkom je 5. priečka vo vytrvalostných pretekoch na 15 km v Pjongčangu.

Po Pekingu, kde skončila aj desiata v stíhačke, sa rozhodovala o športovej budúcnosti. Napokon sa rozhodla pokračovať v kariére. Plánovaný životný moment a vydaj v úvahách podľa jej slov nebol dôležitý.

„V podstate nehral žiadnu úlohu. Sme zasnúbení už rok a pol a svadbu sme mali v pláne po olympijských hrách 2022,“ povedala v nedávnom rozhovore pre denník Šport.

Čoskoro 43-ročný Miloš Bátovský ukončil chodeckú kariéru už dávnejšie. Ako reprezentant SR sa predstavil v pretekoch na 50 km na olympijských hrách v Aténach 2004 (18. miesto), Pekingu 2008 (35.) i v Londýne 2012 (45.).

Na svadbe nechýbala ani jej sestra a ďalšia úspešná biatlonistka Ivona Fialková.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV