Športové aktuality
Podcast
2 min. čítania

PODCAST | Aký je to pocit zachrániť ľudský život? Výnimočný príbeh triatlonistu Michala Bučeka

Stanislav Benčat

Športový život nie je len o výhrach a prehrách, prvom, druhom a treťom mieste, góloch, bodoch, sekundách. Športovec by mal byť vzor pre ďalšie generácie, ctiť si zásady fair play.

Triatlonista Michal Buček povýšil všetky atribúty na ešte vyšší level, keď počas pretekov v Číne poskytol prvú pomoc topiacemu sa súperovi, čím mu zachránil život. Za svoj čin dostal viacero vyznamenaní, medzi nimi aj ocenenie EFPM – Európsku plaketu fair play. Práve s Michalom sa redaktor Stanislav Benčat rozprával v ďalšom zo série podcastov SOŠV. Čo všetko v ňom Buček prezradil?

Ako sa cítil v momentoch, keď šlo jeho kolegovi o život?

Stretol sa s preživším triatlonistom?

Čo preňho znamená Európska plaketa fair play?

Aké to je žiť a pretekať v ďalekej Číne?

Koľko triatlonov v kariére absolvoval?


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Spotify

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV