Športové aktuality
Podcast
2 min. čítania

PODCAST | Anastasia Kuzminová: „Verím, že slovenská vlajka bude vysoko aj po mojom konci"

Stanislav Benčat

„Vždy som hovorila, že musím byť stopercentná mama a rovnako tak stopercentná športovkyňa. Preto som šla každý deň na 200 percent.“

Výrok šesťnásobnej olympijskej medailistky, z toho držiteľky troch najcennejších kovov spod piatich kruhov Anastasie Kuzminovej. Hviezda slovenského biatlonu ukončila po minulej sezóne individuálnu kariéru, či bude pokračovať v novej sezóne aspoň v štafete stále neprezradila. Jej definitívny koniec kariéry však visí na vlásku.

Redaktor Stanislav Benčat sa s našou niekoľkonásobnou olympijskou víťazkou rozprával na konferencii SPORT (R)EVOLUTION. Anastasia bola súčasťou nielen talkshow „Majstri sveta", ale aj diskusie „Šport a ženy", v ktorej sa na jednom pódiu stretla so strelkyňou Zuzanou Rehák Štefečekovou a kanoistkou Martinou Gogolovou. Čo všetko nám Anastasia v Olympijskom podcaste prezradila?

  • Prečo si po prvom tehotenstve nebola istá, či sa má vrátiť k profesionálnemu športu? 

  • Ako veľmi musela oddeľovať rodinnú a športovú stránku svojho života? 

  • Ako jej v kariére pomohli deti? 

  • Ako vidí budúcnosť slovenského biatlonu? 

  • Cíti sa ako športová celebrita? 


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Apple podcasty

Spotify 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV