Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

PODCAST | Cíger: Pri práci s deťmi musím byť nielen tréner, ale aj herec

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty |  Spotify | Apple podcasty | RSS 


Má status jedného z najlepších hokejistov slovenskej histórie. Líder, na ktorého sa mužstvo mohlo vždy spoľahnúť. Na ľade bol často v žiari reflektorov, mimo neho pôsobí skôr placho. Nikdy si nepotrpel na veľké fanfáry, nie je typ človeka, ktorý žije buržoáznym spôsobom života.

„Kontakt trénera s hráčmi je dôležitý, chalani to potom inak cítia. Je to časovo náročne, radšej by som len prišiel na tréning, odtrénoval ho a išiel ďalej. Musím však robiť aj šoféra, otca, trénera, manažovať to celé, nech to funguje. Je to náročné, ale verím, že raz budeme vyspelejšia a väčšia akadémia s lepšími priestormi, väčším počtom ľudí. Toto je môj sen.“

Zdeno Cíger je ikonou bratislavského Slovana, mnoho skvelých zápasov odohral i v reprezentácii. Ako tréner viedol klub z hlavného mesta, bol i šéfom lavičky národného mužstva. Najlepšie mu však svedčí pozícia trénera mládeže vo vlastnej akadémii, ktorá funguje od roku 2011.

S deťmi má nielen profesionálny, ale aj ľudský vzťah. Robí im trénera, manažéra, ale neraz i otca.

Rodák z Martina pred pár dňami oslávil okrúhle narodeniny – päťdesiatku. Redaktor Stanislav Benčat sa i pri tejto príležitosti rozprával s Cígerom o viacerých zaujímavých témach. Čo všetko si v podcaste môžete vypočuť?

AKO A KDE OSLÁVIL NARODENINY?

POTRPÍ SI NA DARČEKY?

AKO VNÍMA PRÁCU MLÁDEŽNÍCKEHO TRÉNERA?

JE NÁROČNEJŠIE TRÉNOVAŤ MUŽOV ALEBO TÍNEDŽEROV?

AKÉ SÚ U NÁS HLAVNÉ PROBLÉMY V PRÁCI S MLÁDEŽOU?


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Počúvajte na: Google podcasty |  Spotify | Apple podcasty | RSS 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte „Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV