Športové aktuality
Podcast
Bratislava (SOŠV)
2 min. čítania

PODCAST: Na Európskych hrách nebude naša výprava ani jeden deň celá pokope

Najvýznamnejšie športové podujatie roka 2019 pod hlavičkou Európskych olympijských výborov (EOV) je už za dverami. Bieloruský Minsk hostí druhé Európske hry v dňoch 21. - 30. júna 2019. Slovensko bude reprezentovať 74 športovcov v 13 športoch.

Vedúci 124-člennej výpravy spod Tatier je riaditeľ športového oddelenia SOŠV Roman Buček. V najnovšom podcaste približuje význam a postavenie Európskych hier v škále podujatí zastrešovaných EOV. Rozpráva o tom, čo našich športovcov v Bielorusku čaká, a naopak, čo sám od športovcov očakáva.

Aj na Európskych hrách výpravy zúčastnených krajín bývajú v spoločnej dedine. Tešiť sa môžu tiež na otvárací a záverečný ceremoniál. Všetci si ho však neužijú. Športovci budú do dejiska prichádzať a aj ho opúšťať postupne. Členovia našej výpravy sa ani v jeden deň nestretnú všetci pokope.

O prístupe Nemcov k EH, o novom formáte atletických súťaží, ale aj o dôvode neúčasti plavcov na celoeurópskom podujatí sa dozviete z nášho nového podcastu.

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV