Športové aktuality
Podcast
Bratislava (SOŠV)
2 min. čítania

PODCAST: Všetko podstatné o nadchádzajúcich MS v hokejbale v Košiciach

Presne pred 20 rokmi získalo Slovensko prvý titul majstrov sveta v hokejbale. V partii, ktorá vo Zvolene v 1999-tom vybojovala prvenstvo boli mená ako Pavol Demitra, Jozef Stümpel, Richard Zedník, či Rastislav Pavlikovský. Slovensko je jediná krajina, ktorá získala medailu na každom z doterajších dvanástich svetových šampionátov. Posledné tri dokázala vyhrať. Šampionát sa po ôsmich rokoch vracia pod Tatry. Kompletný program MS sa odohrá od 14. do 22. júna v Steel Aréne v Košiciach. Môže existovať lepšia pozvánka na podujatie, ako pôsobivé úspechy našich a fakt, že sa MS konajú "doma"?

Ak vravíte, že nie, môžete si rovno kúpiť lístky do Košíc. Ak si myslíte, že áno, vypočujte si náš nový podcast. Šéf organizačného výboru Július Száraz v ňom prezrádza, na čo všetko sa môžu návštevníci šampionátu tešiť, aká je cena vstupeniek, či uvidíme zápasy aj v televízii, kto a ako skladal výber domáceho družstva a viacero ďalších zaujímavostí zo zákulisia príprav. Okrem mužov budú v metropole východu bojovať o úspech aj slovenské hokejbalistky. Tie tvoria kvalitný tím napriek tomu, že na Slovensku nemajú dlhodobú súťaž. Viac sa už dozviete z podcastu.

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV