SOŠV
Podcast
Bratislava
2 min. čítania

PODCAST: Zo zákulisia EYOF Baku

V nedeľu sa začína XV. letný EYOF v Baku. Slovenská výprava odlieta do dejiska olympijského festivalu už v piatok. V Moskve absolvuje päťhodinové medzipristátie. Výhodnejší let pre viac než 70-člennú výpravu do Azerbajdžanu nie je ľahké nájsť.

V novom podcaste rozpráva Boris Demeter, vedúci výpravy SR na EYOF v Baku, podrobne o tom, čo čaká našich mladých športovcov a realizačný tím na blížiacom sa podujatí. Ohľadom ubytovania, stravy, dopravy, či bezpečnosti. Z podcastu sa dozviete aj to, ako zareagoval na otázku o ambíciách, cieľoch a očakávaniach od našich športovcov. Alebo aj to, čo je najkomplikovanejšie prepraviť lietadlom. Nevyhol sa ani otázke o kurióznom prípade, ktorý musel z pozície člena vedenia výpravy v minulosti riešiť.

Aké je Baku? Čo treba pred odletom zariadiť, aby na olympijskom festivale všetko prebiehalo hladko? Kto sú ambasádori našej výpravy a čo budú mať na starosti? Ako sa naši športovci vôbec kvalifikovali na EYOF a kto zaplatí ich účasť? Prečo nám opäť chýba zastúpenie v tímovom športe a prečo by stálo za zváženie zaradenie tenisu do programu festivalu? Aká je úroveň športovísk v Baku - v generálke na ďalší letný EYOF v Banskej Bystrici v roku 2021? Odpovede na tieto i ďalšie otázky sa dozviete z nového olympijského podcastu.

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV