Šport a olympizmus
2 min. čítania

Ponuka na platenú administratívnu stáž pre športovkyne - študentky

Slovenský olympijský a športový výbor hľadá stážistku z radov športovkýň či záujemkýň o šport a olympizmus.

Platená administratívna stáž je určená predovšetkým pre študentky, ktoré chcú z bližšia spoznať, ako funguje svet športu, olympizmu a športovej diplomacie. SOŠV hľadá niekoho, kto je samostatný, zodpovedný a predovšetkým vie organizovať chod sekretariátu a vedenie administratívy.

Pozícia nie je na plný úväzok. Časová náročnosť sa pohybuje okolo 10 až 15 hodín týždenne, väčšinou v predpoludňajších hodinách.

Stážistka bude zodpovedať za administratívnu podporu práce sekretariátu Slovenského olympijského a športového výboru i ďalšie asistenčné práce. Medzi jej úlohy bude patriť aj prijímanie a vítanie návštev, spracovanie oficiálnej pošty či v prípade potreby kooperácia s kolegami na rôznych projektoch v rámci organizácie.

Po úspešnom absolvovaní pohovoru sa kandidátka stane súčasťou dynamického kolektívu, ktorý žije športom a olympizmom. Stáž sa koná v nových moderných priestoroch sídla SOŠV v Dome športu v Bratislave.

Viac informácií a prihlášky do výberového konania: [email protected]. Záujemkyne o stáž sa môžu prihlásiť do 31. októbra 2021.

Tagy
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV