Šport a olympizmus
SOŠV
1 min. čítania

Ponuka zamestnania v európskom združení mimovládnych športových organizácií (ENGSO)

European Non Governmental Sport Organisation (ENGSO) je európske združenie mimovládnych športových organizácií. ENGSO je významný reprezentant organizovaných športov na lokálnej úrovni v Európe. ENGSO má 37 členov, medzi ktorými sú národné športové konfederácie, národné olympijské a paraolympijské výbory a ďalšie športové organizácie z 33 európskych krajín. Tieto organizácie tvoria sieť spájajúcu ľudí rôzneho veku a zázemia, ktorí majú spoločnú vášeň pre šport.

ENGSO hľadá do svojho tímu v Bruseli nového zamestnanca na uvoľnenú pozíciu Policy Director. Tento zamestnanec bude zodpovedný najmä za politickú prácu ENGSO vo vzťahu k európskej športovej politike, so zameraním najmä na Európsku úniu (EÚ) a Radu Európy (RE). Bude pracovať v úrade Európskych olympijských výborov (EOV) pri Európskej únie.

Uzávierka podávanie žiadostí záujemcov u túto pracovnú pozíciu je 25. októbra 2020. Záujemcovia sa môžu prihlásiť prostredníctvom tohto linku. V priloženom dokumente nájdete bližšie informácie k pozícii.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV