Šport a olympizmus
2 min. čítania

Prečo si nenechať ujsť konferenciu SPORT (R)EVOLUTION 2021?

Unikátna športová konferencia SPORT (R)EVOLUTION k vám prichádza 23. septembra už po tretí raz. Aj tento rok sa organizátori rozhodli konferenciu ponechať v online prostredí. Tu je 5 dôvodov, prečo by ste si ju rozhodne nemali nechať ujsť.

1. 11 zaujímavých prednášok a diskusií

Program konferencie sme vyskladali v spolupráci s mnohými športovými odborníkmi, a preto sa v témach nájdu najmä tí, ktorí sa pohybujú v športe a chcú sa o ňom dozvedieť omnoho viac z úst najpovolanejších. Program je plný aktuálnych tém, ktoré aktuálne rezonujú vo svete športu. Pripravené sú prednášky či diskusie z oblasti organizácie športových podujatí, financovania športu, marketingu a médií, ale aj témy ako e-games, trvalá udržateľnosť v športe či pohyb a jeho vplyv na zdravie.

2. „Vstupné“ sa neplatí

SPORT (R)EVOLUTION bude pre všetkých zadarmo. Postačí vám bežné pripojenie na internet, notebook , počítač, tablet alebo mobil, prostredníctvom ktorého sa na konferenciu pripojíte. Vstupom na konferenciu bude unikátny link, ktorý vám pošleme pár dní pred konaním konferencie. Zaregistrovať sa môžete tu.

3. Prístup (aj) z pohodlia domova

Na konferenciu sa môžete pripojiť odkiaľkoľvek. Z domu, z kancelárie, či z pláže. Stačí len internetové pripojenie. Unikátny personalizovaný link vám umožní pripojiť sa na jednom zariadení. V prípade, že sa potrebujete vzdialiť, alebo sa vám zariadenie vybije, jednoducho sa pripojíte cez váš unikátny link z druhého zariadenia.

4. S 30-dňovým archívom nič nezmeškáte

Aa vám niektorá z diskusií a prednášok ujde, nič nie je stratené. Môžete si ju pozrieť v archíve, ktorý bude dostupný na druhý deň po skončení konferencie. A následne ešte ďalších 30 dní.

5. Interakcia so spíkrami

Ak vás nejaká téma zaujme a budete sa chcieť diskutujúcich niečo opýtať, je to jednoduché. Stačí svoju otázku napísať prostredníctvom sli.do chatovacieho okna. Moderátor položí otázku počas alebo po skončení diskusie či prednášky. Odporúčame preto pripojiť sa na konferenciu v čase jej konania, aby ste neprišli o možnosť klásť otázky a komunikovať s ďalšími účastníkmi v reálnom čase.

tipos
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV