Šport a olympizmus
1 min. čítania

Prezident SOŠV Anton Siekel sa stretol s členmi výkonného výboru Združenia olympijských klubov

Profile picture for user igorkovac
Igor
Kováč

Dňa 24. augusta 2021 sa na pôde nového sídla Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV) v Dome športu na Junáckej ulici v Bratislave uskutočnilo zasadnutie výkonného výboru Združenia olympijských klubov (VV ZOK). Zasadnutiu predchádzala návšteva priestorov Slovenského olympijského a športového múzea.

Členovia VV ZOK sa stretli vôbec prvýkrát osobne po dlhom pandemickom období. Počas zasadnutia zhodnotili činnosť klubov v prvom polroku 2021 a skonštatovali, že aj napriek nepriaznivej situácii sa im podarilo nájsť riešenia ako ďalej propagovať olympizmus na regionálnej úrovni. Jednou z foriem bolo aj zapojenie sa do aktivít Virtuálnej štafety Pripravení na Tokio.

Ďalším bodom programu bola príprava volebného valného zhromaždenia ZOK, ktoré sa uskutoční 5. - 6. novembra 2021 v Bešeňovej.

Na záver zasadnutia sa zúčastnil aj prezident SOŠV Anton Siekel, ktorému kluby poďakovali za možnosť absolvovať liečebný pobyt v kúpeľoch Dudince a taktiež ho pozvali zúčastniť sa aktivít, ktoré plánujú zorganizovať vo svojich regiónoch v jesennom období.

VV ZOK 2021 02
Prezident SOŠV Anton Siekel s členmi Výkonného výboru Združenia olympijských klubov.
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV