Športové aktuality
Trenčín
2 min. čítania

Pri tréningu tragicky zahynul slovenský juniorský reprezentant v cestnej cyklistike Róbert Nagy mladší

Róbert Nagy mladší tragicky zahynul pri tréningu v blízkosti Trenčianskeho Jastrabia.
Foto
Facebook R. N.

Počas tréningu vo štvrtok 19. augusta prišiel o život slovenský juniorský reprezentant v cyklistike Róbert Nagy mladší. O jeho úmrtí informoval facebookový profil Slovenského zväzu cyklistiky (SZC). "Dnes v dopoludňajších hodinách došlo na ceste pri Trenčianskom Jastrabí k pádu cyklistu. Osemnásťročný cyklista pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Poverený policajt ODI začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Boli pribratí znalci z odboru cestnej dopravy a zdravotníctva," informovala portál hovorkyňa trenčianskej polície Danka Adamíková.

"Neuveriteľne ťažko sa hľadajú slová na sprostredkovanie takejto informácie. Vyhasol život ďalšieho mladého človeka. Dnes počas tréningu tragicky zahynul mladý juniorský reprezentant Róbert Nagy. Šiesty z tohtoročnej časovky MSR juniorov podľahol zraneniam po páde počas obiehania kamiónom a následnom náraze do zábradlia. Nech odpočíva v pokoji. Úprimnú sústrasť rodine," informoval zväz.

"Robo pri tréningu a vo veľkej rýchlosti, keď išli ako skupina dole kopcom v smere na Trenčianske Jastrabie trafil kameň na ceste a hodilo ho doľava. Zhodou okolností išiel vedľa neho kamión, ktorý ho stiahol a vyhodil späť do zábradlia vedľa cesty," povedal pre zoznam.sk jeden z funkcionárov Slávia Trenčín Cycling Academy, kde Nagy pôsobil.
     

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV