Športové aktuality
2 min. čítania

Slovenských olympionikov podporuje aj poisťovňa Kooperativa

Bratislava, 4. marec 2019 (SOŠV) – Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV) získal na svoju stranu  silného hlavného partnera. Stala sa ním poisťovňa Kooperativa. Okrem priamej podpory Slovenského olympijského tímu, ktorý nás bude reprezentovať na Hrách XXXII. olympiády v Tokiu 2020, posilní toto partnerstvo aj ďalšie projekty SOŠV, ako napríklad Juniorský olympijský tím, či mladé športové talenty.

Poisťovňa Kooperativa dlhodobo a systematicky pomáha utvárať lepšie podmienky na športovanie v našej krajine. Vďaka novému partnerstvu medzi jednou z najvýznamnejších poisťovní na slovenskom trhu, poisťovňou KOOPERATIVA a SOŠV, získajú teraz aj naši olympionici ešte silnejšie zázemie pre svoje športové aktivity.

„Dlhodobým cieľom SOŠV je podporovať rozvoj slovenského športu na všetkých jeho úrovniach. Aby sme tento cieľ dosiahli, potrebujeme mať za sebou silných a spoľahlivých partnerov. Osobne ma teší, že v poisťovni Kooperativa sme takého partnera našli. Vďaka tomuto partnerstvu môžeme rozvíjať ďalšie naše projekty zamerané na podporu športových talentov, športovej infraštruktúry, ale aj našich olympionikov, ktorí nás reprezentujú na vrcholných športových podujatiach,“ povedal prezident Slovenského olympijského a športového výboru Anton Siekel.

„Je pre nás cťou byť hlavným partnerom Slovenského olympijského a športového výboru, a tým sa podieľať na vytvorení kvalitných podmienok pre úspešnú reprezentáciu našej krajiny. Poisťovňu KOOPERATIVA a náš olympijský tím spája rovnaký cieľ – úspech a nadpriemerné výsledky,“ povedal predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Kooperativa Ing. Vladimír Bakeš.

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV