Športové aktuality
1 min. čítania

Snoubordista Samuel Jaroš na MS juniorov strieborný v slopestyle

Ilustračná fotografia Samuela Jaroša.
Foto
Archív S. J.

Samuel JarošKläppen 9. apríla (TASR) - Slovenský snoubordista Samuel Jaroš získal na juniorských majstrovstvách sveta vo švédskom Kläppene striebornú medailu v disciplíne slopestyle. Titul si vybojoval Kanaďan William Buffey (91,25), bronz putuje do Japonska zásluhou Rikuta Ohašiho (80,0).

Osemnásťročný člen Juniorského olympijského tímu Samuel Jaroš potvrdil, že patrí medzi veľké talenty slovenského snoubordingu. Striebro získal v nabitej súťaži, v ktorej štartovalo až 94 snoubordistov. Vo veterných podmienkach dostal od rozhodcov známku 85,25 b. "Mám obrovskú radosť z dnešných pretekov a z druhého miesta v takej silnej konkurencii. Cítil som sa v dobrej forme. V tréningu mi to nešlo podľa predstáv, ale vedel som, že v pretekoch mám na to, aby som 'dal' moju jazdu," povedal Jaroš (na fotografii TASR/Martina Baumanna).

Výsledky MSJ v snoubordingu – junior, slopestyle: 1. Buffey (Kan.) 91,25 b, 2. Samuel JAROŠ (SR) 85,25, 3. Ohaši (Jap.) 80,0, 4. Vicktor (Nem.) 76,50, 5. Atno 73,50, 6. Henricksen (obaja USA) 71,50.

Podujatia a športovci
Šport
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV