Šport a olympizmus
2 min. čítania

SOV v spolupráci s Českým olympijským výborom hľadá kandidátov do vzdelávacieho programu športovej diplomacie

Petra Gantnerová
Ilustračný obrázok z informačného seminára SOV.
Foto
PETRA GANTNEROVÁ

Bratislava, 4. júla - Slovenský olympijský výbor spolu s Českým olympijským výborom vytvoril vzdelávací program zameraný na vzdelávanie v športe. Nový vzdelávací program, určený záujemcom zo športového prostredia, je súčasťou projektu Duálna kariéra, ktorý pomáha športovcom zabezpečiť plynulý prechod zo športovej kariéry do bežného života. Program je určený nielen športovcom, ktorí zvažujú ďalšie uplatnenie v športovom prostredí, ale aj ľuďom už pôsobiacim v športovom prostredí, ktorí majú záujem o nadobudnutie nových znalostí a schopností. Tento program bude prebiehať v spolupráci s Českým olympijským výborom. Účastníci sa vzdelávajú v oblastiach ako sú organizácia a financovanie športu, manažment a marketing, športová diplomacia a ďalšie oblasti potrebné pre činnosť v športových organizáciách.

Program pozostáva z teoretickej časti, ktorá je rozdelená do 8 víkendových modulov a z praktickej časti – niekoľkodňovej študijnej cesty. Všetky fázy programu (okrem študijnej cesty) budú prebiehať na Vysokej škole ekonomickej v Prahe a budú zastrešené odborníkmi z príslušných oblastí.

Náklady spojené s účasťou na jednotlivých fázach programu budú hradené účastníkmi, prípadne vysielajúcou športovou organizáciou. Projekt bude prebiehať od októbra 2017 do júna 2018. Bližšie informácie o projekte nájdete v priložených dokumentoch.

Prihlásiť sa do projektu môžu všetci kandidáti, ktorí spĺňajú podmienky do 17. 7. 2017 do 16:00.

Proces nominácie pozostáva z:

  • vyplnenenia tlačív “Prihláška kandidata“ a “Prihláška – športová organizácia“ (v prílohe) a zaslanie na [email protected]

Úspešní kandidáti budú pozvaní na pohovor a následne sa uskutoční výber finálnych účastníkov programu.
V prípade akýchkoľvek otázok prosím kontaktujte pracovníčku SOV zodpovednú za projekt:

Petra Gantnerová
Tel: 0915 499 856
[email protected]

Partneri projektu
Erasmus+
Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV