Športové aktuality
Prešov
1 min. čítania

Taekwondisti poskytli raneným po výbuchu v paneláku v Prešove útočisko vo svojej telocvični

Ladislav Huňady, prezident Slovenského zväzu taekwonda ITF
Fotografia horných poschodí paneláka na Mukačevskej ulici v Prešove po výbuchu 6. decembra.
Foto
TASR/Vladimír Benko
V telocvični taekwondistov v Prešove bolo jedno z miest prvej pomoci pre nešťastných obyvateľov postihnutých tragickým výbuchom.
V telocvični taekwondistov v Prešove bolo jedno z miest prvej pomoci pre nešťastných obyvateľov postihnutých tragickým výbuchom.

Pri nedávnej veľmi tragickej udalosti v Prešove zasahovali všetky zložky Integrovaného záchranného systému. Ale postihnutí obyvatelia paneláka na Mukačevskej ulici sa dočkali aj obrovskej pomoci od ľudí, ktorí s Integrovaným záchranným systémom do piatka 6. decembra 2019 nemali nič spoločné. Touto obrovskou pomocou bolo sprístupnenie priľahlej telocvične, ktorá slúžila ako hniezdo ranených pre záchranné zložky pri ošetrovaní ranených.

Touto cestou Slovenský zväz taekwondo ITF oficiálne ďakuje prezidentovi Športovému klubu Taekwon-Do GE-BAEK Prešov Tomášovi Olejárovi a členom tohto klubu i reprezentantom Slovenského zväzu taekwondo ITF Dávidovi Trochanovi a Jakubovi Tomášovi, ktorí otvorili telocvični. Obaja taekwondisti sú študentmi Fakulty športu UNIPO v Prešove.

Títo ľudia preukázali obrovskú solidaritu a veľké záchranárske srdce ❤️ za čo im patrí naše obrovské uznanie a rešpekt.

Šport
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV