Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #2: Vlhová je fenomén ako Sagan, Boženík má gólový inštinkt Lewandowského

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

„Mikaela Shiffrinová je skvelá lyžiarka. Slováci na pretekoch fandia, pochopiteľne, Petre Vlhovej, ale majú radi aj Američanku. Páči sa im rivalita, ktorá medzi lyžiarkami je. V slovinsku Shiffrinová neštartovala, fanúšikom chýbala. Dali to najavo aj transparentom. Trochu tie preteky boli pre divákov možno menej zaujímavé. Ľudia totiž chcú vidieť ich rivalitu priamo na trati.“

Petra Vlhová má totiž za sebou skvelý víkend. V slovinskej Kranskej Gore skončila naša fenomenálna lyžiarka druhá v pretekoch Svetového pohára v obrovskom slalome, následne sa radovala z triumfu v slalome. Bol pritom aj dnešný hosť podcastu TalkSport Juraj Berzedi, ktorý je športový redaktor denníka SME.

Redaktor Stanislav Benčat vyspovedal svojho novinárskeho kolegu nielen na lyžiarsku tému, ale venovali sa aj iným udalostiam, ktoré rezonovali za posledné dni v slovenskom a svetovom športe. No a nahliadol aj do Berzediho pracovno-športového súkromia.Čo všetko teda v novom dieli podcastu TalkSport nájdete?

Aká atmosféra panuje na pretekoch Svetového pohára a aká je Vlhová mimo zjazdoviek?

Má šancu stať sa celkovou víťazkou Svetového pohára?

Ako pracuje jej tím?

Čo prinesie Vladimír Weiss mladší futbalovému Slovanu?

Ktorého brazílskeho reprezentanta chcel skopnúť Berzedi počas futbalového zápasu?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Rubrika "TalkSport" bude vychádzať pravidelne vždy v utorok ráno.

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte „Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV