Športové aktuality
Podcast
4 min. čítania

TalkSport #34: Messi, Ronaldo, Zlatan, Lewandowski. Kto je najlepší útočník sveta?

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

Redaktor Stanislav Benčat si do ďalšieho podcastu TalkSport, ktorý vám prináša Slovenský olympijský a športový výbor pozval futbalového novinára denníka SME Pavla Spála, s ktorým si posvietili na najlepších útočníkov sveta. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovič. Kto z nich je najlepší? Aj na túto otázku sme hľadali odpoveď v aktuálnom podcaste TalkSport.

V minulosti to bolo tak, že hráč mal najlepšie obdobie kariéry medzi 25 – 30 rokom života. Taký Zlatan Ibrahimovič však má lepšie štatistiky po tridsiatke ako pred ňou. Dlhovekosť hráčov sa bude predlžovať. Treba za tým hľadať medicínsky pokrok, ako aj skvelé podmienky, ktoré futbalisti majú.

Ešte predtým, ako sa páni vrhli do debaty o najlepšom útočníkovi planéty, sa obzreli za zaujímavými témami posledných dní.

Futbalový Slovan senzačne prehral na domácom trávniku s Nitrou 0:1. Hráči spod Zobora sú po Wolverhamptone a Brage tretím tímom a prvým fortunaligistom, kto uspel na vynovenom Tehelnom poli. To v Dunajskej Strede sa nehralo, keďže futbalisti Serede pre koronou zamorený tím na juh Slovenska nepricestovali.

Hokejová liga je už kompletne premorená koronavírusom. Ochorenie sa objavilo už v každom z tímov. Slovanisti sú späť z karantény a hneď sa blysli triumfom 3:0 v Nových Zámkoch.

Redaktor Stanislav Benčat si do ďalšieho podcastu TalkSport, ktorý vám prináša Slovenský olympijský a športový výbor pozval futbalového novinára denníka SME Pavla Spála.
Redaktor Stanislav Benčat si do ďalšieho podcastu TalkSport, ktorý vám prináša Slovenský olympijský a športový výbor pozval futbalového novinára denníka SME Pavla Spála.

Po prvý raz od roku 1987 sa tradičný hokejový turnaj o Nemecký pohár uskutoční len s tromi účastníkmi. Po tom, čo účasť na novembrovom meraní síl odmietlo Slovensko, Švajčiarsko a aj olympijský tím Ruska, museli organizátori zohnať náhradu. Je ňou Lotyšsko, ktoré sa pripojí k dvom výberom Nemecka. Áčku a olympijskému výberu.

Úradujúci majster sveta v šprinte na 100 metrov Christian Coleman z USA dostal dvojročný trest za porušenie antidopingových pravidiel. Suspendácia má spätnú platnosť od 14. mája 2020, Coleman nemôže štartovať na budúcoročných olympijských hrách v Tokiu.

Po prehľade udalostí týždňa prišla v podcaste TalkSport už na rad hlavná téma – futbalové ikony. Na čo všetko sa teda môžete tešiť v najbližších minútach v rámci podcastu TalkSport?

Čo hľadať za dlhovekosťou skvelých útočníkov?

Ako sa vyrovnali Ronaldo a Ibrahimovič s koronavírusom?

Prečo má Messi najhoršie obdobie kariéry?

Kto by si zaslúžil Zlatú loptu za posledný rok?

Kam sa až môže posúvať Robert Lewandowski?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si najnovší TalkSport

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si predchádzajúci štvrtkový podcast

 Všetky podcasty


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV