Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #41: Dvadsiatka hrala Ramsayho hokej, ako si sadne Chára s Ovečkinom?

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Rok 2020 je minulosťou, už niekoľko dní dýchame vzduch roku 2021. No a aj v ňom si môžete tradične vypočuť podcast TalkSport, ktorý mapuje zaujímavé udalosti vo svete športu za uplynulých sedem dní. V aktuálnom vydaní dominuje téma hokeja. Konkrétne hodnotenie výkonov slovenskej dvadsiatky na MS v Edmontone a odchod Zdena Cháru z Bostonu do Washingtonu.

Ešte pred hokejovým rozprávaním sa redaktor a moderátor Stanislav Benčat obzrel so svojím hosťom, komentátorom RTVS Marekom Marušiakom, za inými zaujímavosťami.

„Náš problém je kreativita hráčov. Málokedy sa stane, že my roztočíme kolotoč proti hociktorému súperovi. Pekne sa to ukázalo v zápase s Nemeckom, ktoré malo pritom problémy poskladať tím na zápas. Nám sa hrá lepšie proti kvalitným tímom ako Kanada, Fínsko. Súper musí tvoriť, my sme pripravení kaziť. A to nám ide pomerne dobre.“

Petra Vlhová sa stala víťazkou slalomu v chorvátskom Záhrebe a upevnila si prvé miesto v poradí Svetového pohára.

Okrem Petry pútali pozornosť počas posledných dní majstrovstvá sveta v šípkach. Tie sa stali korisťou Walesana Gerwyna Pricea. V nedeľňajšom finále jednoznačne zdolal dvojnásobného svetového šampióna Garyho Andersona 7:3 na sety. Hoci víťazný mečbal potvrdil až 12-tou šípkou!

No a v predposledný deň roka 2020 sa konalo podujatie Oktagon 20, kde sa víťazstva opäť dočkal Karlos Vémola. Následne ho vyzval na súboj Samuel „Pirát“ Krištofič.

No a po tomto prehľade už prišla v podcaste TalkSport na rad hokejová téma. Na čo všetko sa môžete tešiť?

  • Aké je hodnotenie výsledkov a výkonov slovenskej dvadsiatky?

  • Čím sme najviac prekvapili?

  • Kto z hráčov patril k oporám mužstva?

  • Prečo nemáme také individuality, ako napríklad aj Nemecko?

  • Je pôsobenie trénera Róberta Petrovického pri tíme správna voľba?

  • Kto vyhrá celý šampionát?

  • Aký šok spôsobil odchod Cháru do Washingtonu?

  • S kým Zdeno konzultoval svoj odchod?

  • Presadí sa popri ňom v tíme Caps aj Martin Fehérváry?

  • Bude mať Chára na drese kapitánske „C“?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Vypočujte si najnovší TalkSport

Vypočujte si predchádzajúci Olympijský podcast   

Všetky podcasty 


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV