Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #43: Niekto ju odpísal, iní ju velebia. Sú dve Vlhovej medaily z MS (ne)úspechom?

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Máme za sebou svetový šampionát v lyžovaní. Totálna medailová žatva v podaní Petry Vlhovej z toho nebola, ale zisk dvoch strieborných medailí treba takisto vnímať ako veľkú vec. O tom aký majú význam majú pre Petru a ako bude vyzerať jej sezóna aj naďalej sa moderátor Olympijského podcastu Stanislav Benčat rozprával s reportérom športového webu Sportnet Jurajom Berzedim.

V boji o Veľký glóbus to už bude len o Petre Vlhovej a Lare Gutovej-Behramiovej. Nik iný do ich súboja nezasiahne. Petra bude jazdiť všetko. Je dôležité, aby z nich brala body a následne brala čo najviac bodov zo slalomov. Ak chce získať Veľký glóbus musí tu urvať čo najviac bodov, lebo Lara je v rýchlostných disciplínach skvelá.

Páni sa stretli v podcastovom štúdiu aj pred dvoma týždňami, kedy prognózovali, ako môže dopadnúť šampionát v Cortine pre slovenskú lyžiarku.

Útok na päť cenných kovov sa nekonal, ale zisk dvoch strieborných medailí je tak či tak skvelý. Čo všetko sa dialo v dejisku MS a aké výkony Vlhová podala? Aj na tieto otázky sme hľadali odpovede v podcaste TalkSport. Môžete sa v ňom tešiť aj na tieto témy:

  • Ako veľmi ovplyvnil šampionát faktor počasia?
  • Prečo zlyhala Vlhová v obrovskom slalome, kde získala pred dvoma rokmi zlato?
  • Kto prekvapil na šampionáte?
  • Čo ukázali celkovo majstrovstvá sveta?
  • Aký program čaká v najbližších dňoch Vlhovú?
  • Udrží náskok na čele Svetového pohára?
  • Čím zaujal Adam Žampa?

Vypočujte si predchádzajúci podcast   

Všetky podcasty 


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV