Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #46: Život podľa Playbooku. Napodobní Tóth Nepelu? Aké budú olympijské hry v Tokiu?

Stanislav Benčat

Počúvajte na:  Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Piatok 23. júla je deň kedy oči všetkých športových fanúšikov upriamia na japonské Tokio. Áno, už budúci týždeň sa začína najväčší svetový športový sviatok – olympijské hry. Čo na nás čaká v Tokiu? Kedy sú kľúčové dni a na koho sa môžeme tešiť?

Aj na tieto otázky si posvietil moderátor Stanislav Benčat v podcaste TalkSport s dvojicou hostí, ktorí sa presunú do Tokia. Prvým je Peter Pašuth, novinársky expert, pre ktorého to budú šieste olympijské hry, druhým Martin Baumann, dlhoročný fotograf TASR, ktorý sa pripravuje na svoje štvrté hry.

 Fotograf Martin Baumann, moderátor Stanislav Benčat a Peter Pašuth, novinársky expert, pre ktorého to budú šieste olympijské hry.
Fotograf Martin Baumann, moderátor Stanislav Benčat a Peter Pašuth, novinársky expert, pre ktorého to budú šieste olympijské hry.
 

Výnimočná, špecifická, pandemická. Aj takéto prívlastky majú olympijské hry, od ktorých nás delí už len pár dní. Tokio 2020, ktoré sa bude konať v roku 2021, bude podujatím, na ktoré sa tešia milióny fanúšikov, ale nik z nich nevie odhadnúť, ako bude samotný sviatok športu vyzerať.

Nevedia to ani samotní športovci či novinári. Jednoducho, Tokio je v týchto chvíľach pre všetkých veľká neznáma. Jedno je však isté. Počas najbližších dní na nás čaká množstvo úžasných športových výkonov a pevne veríme, že aj nejedna slovenská olympijská medailová radosť.

„Nikto nevie, do čoho ide. Až namieste zistíme kopec vecí, ako budeme fungovať. Napríklad novinári ešte pred odchodom do Tokia museli vyplniť desiatky formulárov, mať v mobile nainštalované aplikácie, ktoré monitorujú pohyb. Ďalšia otázka je, ako a či vôbec bude možné cestovanie po krajine.“

Aj o týchto témach a scenároch sa rozprávali páni v podcaste TalkSport. Venovali sa aj týmto témam:

  • Ako bude vyzerať pohyb návštevníkov v Tokiu?
  • Aké opatrenia prijali domáci organizátori?
  • Aké ambície má slovenská výprava?
  • Kto sú naše najväčšie horúce želiezka na medailu?
  • Čo čaká na Mateja Tótha?
  • Koľko medailí by mohli získať vodáci?
  • Kto bude svetová superhviezda hier?

Vypočujte si predchádzajúci podcast

Všetky podcasty  


Počúvajte na:  Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV