Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #7: Krach olympiády by Japonsko zruinoval. Hry budú, otázkou je kedy

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

Majstrovstvá sveta v hokeji – zrušené. Väčšina hokejových líg – ukončené, zrušené. Futbalové súťaže – zatiaľ prerušené, vidina opätovného spustenia otázna. Štart novej sezóny Formula 1? Kalendár sa posúva, preteky rušia. Dôvod? Koronavírus. Tak vyzerá dnešný športový svet.

Doslova a dopísmena apokalypsa, ktorá sa valí športovým svetom, nemá konca kraja. Koronavírus ničí čo mu stojí v ceste a je takmer isté, že ani olympijské hry, ktoré sa mali odohrávať na prelome júla a augusta sa neuskutočnia v pôvodnom termíne.

Peter Pašuth
Foto
Osobný archív - Peter Pašuth

Najmä o tejto téme sa venoval redaktor Stanislav Benčat v novom dieli podcastu TalkSport v debate so svojím hosťom, niekdajším šéfom športovej redakcie agentúry SITA, bývalým zástupcom šéfredaktora v denníku Šport a dnes človekom pôsobiacim v športovom svete PR, Petrom Pašuthom.

Diskusia však nebola len o víruse a obmedzeniach, ktoré spôsobil, ale prišlo aj na uvoľnenú debatu. Čo všetko si môžete v podcaste TalkSport vypočuť?

Aké dopady môže mať presunutie olympiády na chod japonskej ekonomiky?

Budú olympiádu niektoré krajiny bojkotovať?

Aké svetové podujatie ešte koronavírus nezrušil?

Uskutoční sa hokejová olympijská kvalifikácia?

Čo spôsobí zmienka o mene Lukašenko v bieloruskej ZOO?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si predošlý TalkSport

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si najnovší štvrtkový podcast

Všetky podcasty 


Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV