Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #8: Ignorant Lauda, „pohoďák" Kimi, šok od Hasselhoffa. Števo Eisele o dianí a pikoškách v F1

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

Športový svet sa vinou šíriaceho sa koronavírusu zastavil. Platí to aj o rýchlych monopostoch F1. Veľká cena Austrálie, ktorá mala byť prvým podujatím nového ročníka, bola zrušená doslova v hodine dvanástej pred začiatkom prvých meraných tréningov. O téme F1 sme sa v najnovšom podcaste TalkSport rozprávali s komentátorom Števom Eiselem.

Domino efekt stopiek ďalších Veľkých cien na seba nenechal dlho čakať, a tak je dnes otázne, kedy a či sa vôbec začne nová sezóna.

Redaktor Stanislav Benčat si preto k mikrofónu pozval svojho novinárskeho kolegu Števa Eiseleho, ktorý má k svetu F1 veľmi blízko. Formula je doslova jeho srdcová záležitosť. Eisele je nielen komentátor rýchlych monopostov, ale pravidelne sa na Veľkých cenách aj zúčastňuje, pričom s obľubou zájde i do „paddocku", kde sa to vždy hemží zaujímavými tvárami. Pochopiteľne, od jazdcov F1 cez legendy tohto športu až po celebrity. Aj o nich Števo prezradil množstvo zaujímavých informácií a pikošiek v najnovšom vydaní utorkovej rubriky Olympijského podcastu TalkSport. Na čo sa teda môžete tešiť?

Čo sa odohrávalo v Austrálii tesne pred zrušením Veľkej ceny?

Kto z dejiska odletel ešte pred oficiálnym zrušením pretekov?

Aké boli prognózy pred štartom novej sezóny?

Je Kimi Räikkönen verný svojej prezývke Ice Man?

Kto z jazdcov je podľa Eiseleho najväčší „pohoďák" a kto je arogantný?

Čo sa odohráva v bubline menom „paddock”?

Zmenilo sa niečo na zdravotnom stave Michaela Schumachera?

Sú E-sporty budúcnosťou aj v prostredí F1?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si predchádzajúci TalkSport

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si najnovší štvrtkový podcast

Všetky podcasty


Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV