Športové aktuality
2 min. čítania

Večerné spoločenské posedenie s olympionikmi v Kúpeľoch Dudince počas ich liečebného pobytu od Nadácie SOV

Katarína Feketeová

DUDINCE (SOV) - V piatok večer 14. septembra 2018 prijal desať slovenských olympionikov v Kúpeľnom hoteli Minerál v Dudinciach prezident Slovenského olympijského výboru a súčasne aj správca Nadácie SOV Anton Siekel. Na tomto spoločenskom posedení sa zúčastnili aj generálny riaditeľ Kúpeľov Dudince a.s., Slavomír Brza a prevádzkový riaditeľ kúpeľov Ľuboslav Jankovič.

Na úvod večera sa za Nadáciu SOV poďakovala prezidentovi SOV a vedeniu kúpeľov za dobrú spoluprácu a už aj každoročnú tradíciu prerozdeľovania liečebných pobytov olympionikom, účastníkom OH a ZOH v rámci projektu „Olympijské srdce pre seniorov“ organizačná pracovníčka nadácie Katarína Feketeová. Vyzdvihla veľký záujem o tento kúpeľný pobyt a fakt, že okrem ozdravovacieho charakteru má aj ten spoločenský.
Posedenie bolo spojené aj s ochutnávkou vín MOVINO a prebiehalo vo veľmi príjemnej atmosfére.

Na záver sa v mene olympionikov poďakovala prezidentovi SOV a vedeniu kúpeľov Mária Mračnová, ktorá im na pamiatku odovzdala darčeky - knižnú pamätnicu Slovenského olympijského výboru PJONGČANG 2018, do ktorej sa všetci účastníci vlastnoručne podpísali ako poďakovanie za príjemne strávený pobyt. Mračnová Mária, Ráczová Katarína, Gantnerová Janka, Gajdošová Ľudmila, Némethová Marianna, Némethová Jolana, Vyskočil Peter, Chmelková Anna, Čerchlanová Jozefína, Sedlák Justín.

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV