Športové aktuality
Larnaca
1 min. čítania

Vo finále SP v Larnake Barteková druhá v skeete i v mix skeete

Danka Barteková.
Foto
TASR/Martin Baumann

Slovenská reprezentantka v športovej streľbe Danka Barteková získala na finálových pretekoch Svetového pohára v cyperskej Larnake dve druhé miesta. V Prezidentskom pohári skončila druhá v skeete žien a rovnakú priečku si vystrieľala aj vo finále súťaže miešaných dvojíc spolu s Dánom Jesperom Hansenom.

Nedarilo sa našim trapistkám. Olympijská víťazka Zuzana Rehák Štefečeková sa neprebojovala zo semifinále do záverečných bojov, už v kvalifikácii skončila Jana Špotáková. V mixe nepostúpila Rehák Štefečeková spolu s Čechom Jiřím Liptákom z kvalifikácie, v nej si naopak vybojovala postup do semifinále Špotáková s Francúzom Antoninom Desertom. Do finále sa však neprebojovali, obsadili tretie miesto.
      
SP v Larnake – finále, skeet žien: 1. Smithová (USA) 33 b, 2. Danka BARTEKOVÁ (SR) 32, 3. Batyršinová (ROV) 21, mix skeet: 1. Smithová, Rossetti (USA/Tal.) 6 (semifinále: 45+8), 2. Danka BARTEKOVÁ, Hansen (SR/Dán.) 2 (42), 3. Bacosiová, AAlrashidi (Tal./Kuv.) semifinále: 45+7, mix trap: 1. Kostelecký, Bernauová (ČR/USA) 6, 2. Mehelba, Stancová (Egypt/Tal.) 2, 3. Desert, Jana ŠPOTÁKOVÁ (Fr./SR) semifinále: 41.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV