Šport a olympizmus
2 min. čítania

Webináre: Fair play

Foto
Envato

Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV) v spolupráci s organizačným výborom Európskeho olympijského festivalu mládeže 2022 Banská Bystrica pripravuje aj v roku 2021 bohatú paletu aktivít zameraných na oblasť olympijskej výchovy. V rámci programu vzdelávania olympijských hodnôt (OVEP) ponúkame všetkým materským, základným a stredným školám na Slovensku prehľad možností, ako sa môžu zapojiť a podieľať na šírení myšlienok olympizmu. Ponuka platí na obdobie január – jún 2021. Z dôvodu pretrvávajúcej pandemickej situácie sa aktuálna ponuka orientuje na aktivity vo forme webinárov.

Prostredníctvom Klubu fair play Slovenského olympijského a športového výboru ponúkame pedagógom príležitosť absolvovať samostatné workshopy na oblasť fair play, v rámci ktorých sa dozvedia o význame pestovania pozitívneho a čestného postoja, ktorý je dôležitý nielen v športe, ale tiež pre posilnenie harmónie, tolerancie a spravodlivosti v celej spoločnosti.

Aktuálne termíny webinárov:

Termín: 3.2.2021 (streda)

Čas: 17:00 – 18:00

Téma: Fair play „Dá sa čestnosť naučiť?“

Lektor: Katarína Ráczová – predsedníčka KFP SOŠV

Účastníci (veková kategória): pedagógovia základných a stredných škôl

Rozsah: 60 minút

Registrácia pedagógov


Ďalšie informácie nájdete na stránke www.olympic.sk/fairplay.

Na stránke sú zároveň k dispozícii materiály, ktoré môžu pomôcť učiteľom zorganizovať svoje vlastné výchovné aktivity na túto tému.

Ďalšie informácie o programe Olympijskej výchovy

Informácie o EYOF 2022 Banská Bystrica 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV