Športové aktuality
2 min. čítania

Z ocenenia najlepších organizátorov Olympijského dňa v rámci Bratislavského samosprávneho kraja

BRATISLAVA (mm) - Olympijský klub Bratislava usporiadal slávnostné vyhlasovanie a ocenenie najlepších škôl Bratislavského samosprávneho kraja (BSK), ktoré zorganizovali Olympijský deň 2018. Na slávnosti v koncertnej  sieni Eugena Suchoňa Konzervatória v Bratislave sa zúčastnil aj predseda BSK Juraj Droba, ktorý odovzdal ocenenie najlepšej strednej škole - Gymnáziu na Vazovovej ul. v Bratislave. V zastúpení ho prevzal olympionik v rýchlostnej kanoistike Ľubor Štark.

V kategórii materských škôl získala ocenenie MŠ Strečnianska v Petržalke. Prevzala ho jej riaditeľka Jana Martinovičová spolu s „dušou” Olympijského dňa na škole Ľudmilou Šulovou. Dekorovali ich dvojnásobná olympijská medailistka v športovej gymnastike Marianna Némethová-Krajčírová, nadšená účastníčka Olympijského dňa, a predseda príslušnej komisie BSK Juraj Jánošík. V kategórii základných škôl zvíťazila ZŠ Jána Nálepku v Stupave. Z rúk poradcu prezidenta SOV Vladimíra Millera ocenenie prevzala Bohdana Cibuľová.

Predseda BSK Juraj Droba pri príhovore. FOTO: JÁN SÚKUP
Predseda BSK Juraj Droba pri príhovore.
Foto
JÁN SÚKUP

Za najúspešnejšieho organizátora Olympijského dňa v rámci Bratislavského samosprávneho kraja bol vyhodnotený Robert Schnurmacher. Cenu SOV mu odovzdali poradkyňa prezidenta SOV a predsedníčka Olympijského klubu Bratislava Mária Mračnová (zároveň moderátorka podujatia) spolu s riaditeľom odboru školstva, mládeže a športu BSK Igorom Urbančíkom.

Spestrením slávnosti boli spevácke vstupy študentov konzervatória s klavírnym sprievodom, ktoré potleskom ocenili aj ich spolužiaci.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV