Športové aktuality
2 mins. čítania

Slovenskí olympionici môžu využívať športovú výživu značky Nutrend

Bratislava, 3. októbra 2017 (SOV) – Slovenský olympijský výbor bude aj naďalej spolupracovať v oblasti doplnkov výživy pre športovcov s českou spoločnosťou NUTREND. Nové plnenie zmluvy, ktoré je platné až do roku 2020 sa oproti predchádzajúcemu obdobiu zvojnásobilo v prospech slovenských olympionikov. Slovenskí športovci budú môcť využívať doplnky športovej výživy podľa ich potrieb a osobných preferencií a to prostredníctvom ich konta v eshope Nutrendu.

Športovci budú mať zriadené osobné konto s prideleným kreditom na eshope spoločnosti Nutrend. Výrobky športovej výživy si tak môžu športovci objednať podľa vlastného uváženia a potreby priamo v eshope Nutrendu. Zároveň majú k dispozícii aj konzultačné služby výživovej poradkyne, ktorá im vie poradiť a usmerniť ich pri výbere jednotlivých produktov z radu Nutrend.

„Teší nás, že aj naďalej budeme spolupracovať s českou spoločnosťou Nutrend, s ktorou sme sa dohodli na nových – pre nás výhodnejších podmienkach, keď sa celkové zmluvné plnenie oproti predchádzajúcemu obdobiu zdvojnásobilo. A to predovšetkým v prospech slovenských olympionikov, ktorí aj vďaka produktom športovej výživy môžu dosahovať lepšie športové výkony a kvalitnejšiu regeneráciu,“ hovorí Gábor Asványi, výkonný riaditeľ SOV.

Na podpise novej zmluvy sa okrem Asványiho zúčastnili aj slovenskí športovci Ladislav Škantár a Zuzana Stromková a za SOV Roman Tomko, Eva Vidová a Martina Zedníková za spoločnosť Nutrend.

Nutrend patrí medzi lídrov na trhu v oblasti výroby produktov športovej výživy. Na trhu pôsobí už 24 rokov a to tak na domácom českom, ako aj ďalších 60-tich zahraničných trhoch. SOV spolupracoval s Nutrendom aj v predchádzajúcom období.

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV