SOŠV
Podcast
2 mins. čítania

"Život s dieťaťom je oveľa plnohodnotnejší," zhodujú sa slovenské olympioničky

Ján Šiller

Bratislava 7. marca (SO(SV) -  Podcast Slovenského olympijského tímu je tento týždeň venovaný najmä všetkým ženám pri príležitosti ich medzinárodného sviatku. Na tému Šport a materstvo nám dnes rozprávajú úspešné slovenské olympioničky a mladé mamičky. Bývalá reprezentantka v rýchlostnej kanoistike na olympijských hrách v Londýne a trojnásobná medailistka z majstrovstviev sveta (2007, 2008, 2010) Martina Gogolová, za slobodna Kohlová a dvojnásobná svetová šampiónka v trape žien, v ktorom získala aj dve olympijské striebra Zuzana Rehák Štefečeková.

Olympijský podcast počúvajte zadarmo na:

  

Podcast: "Nič nie je nemožné," tvrdí Tomi "Kid" Kovács, ktorý si splnil veľký sen

  

Podcast: "Nič nie je nemožné," tvrdí Tomi "Kid" Kovács, ktorý si splnil veľký sen

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Rozmýšľali tieto dve inšpiratívne ženy už pred začiatkom svojej profesionálnej kariéry nad tým, či sa dá skĺbiť vrcholový šport a materstvo? Ako dnes vnímajú svoje deti? Ako dokážu byť úspešné v športe, keď musia deliť svoj čas medzi rodinu a šport? A koho ony samé obdivujú?

Odpovede aj na tieto otázky sa dozviete v dnešnom podcaste. Príjemné počúvanie.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV